Τελικός Champions League: Παίκτης της Μπάγερν κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο – Φωτογραφία

Soccer Football - Champions League - Final - Bayern Munich v Paris St Germain - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - August 23, 2020 Bayern Munich's Manuel Neuer and teammates celebrate winning the Champions League with the trophy, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Manu Fernandez/Pool via REUTERS

Το απόλυτο viral έχει γίνει η φωτογραφία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που δείχνει τον 32χρονο Πολωνό φορ ξαπλωμένο στο κρεβάτι μαζί με την κούπα.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει στον τελικό της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί, καθώς είχε δοκάρι, όμως ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Πολωνός φορ ήταν ο φετινός MVP των πρωταθλητών Ευρώπης;

Ο 32χρονος επιθετικός στο φετινό τρεμπλ των Βαυαρών ήταν ο πρώτος σκόρερ και στην Bundesliga και στο Κύπελλο και στο Champions League.

Ο Λεβαντόφσκι στο πρωτάθλημα σκόραρε 34 γκολ, άλλα 6 στο Κύπελλο και 15 στο Champions League φτάνοντας συνολικά τα 55 τέρματα σε 47 ματς.

Μετά τον τελικό στον επίσημο λογαριασμό της Μπάγερν στο Twitter αναρτήθηκε μια φωτογραφία με τον Πολωνό ξαπλωμένο στο κρεβάτι να κρατά το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League, προκαλώντας χαμό!

Δείτε την ανάρτηση: