Τι κι αν κόπηκε από ειδικός φρουρός – Ο «Αγάπη μόνο» βάζει… πλώρη για το Λιμενικό! (ΦΩΤΟ)

Μετά το «όχι» της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΛ.ΑΣ. βάζει… πλώρη για το Λιμενικό ο Τάσος Ποτσέπης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Αγάπη μόνο»! Όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», ο 25χρονος από την Έδεσσα, ο οποίος μεταξύ άλλων δηλώνει celebrity και μοντέλο χάρη στα μόρια που πήρε, είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων, οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό για τις υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις της Αστυνομίας.

Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους, η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε απορριπτέο, σε αντίθεση με ό, τι συνέβη με τον αδελφό του Κωνσταντίνο, ο οποίος κρίθηκε ικανός και πρόκειται να συμπεριληφθεί μεταξύ των νέων ειδικών φρουρών!

Στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», στην οποία βρέθηκε ως καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Τάσος Ποτσέπης εξήγησε τι έφταιξε και κόπηκε στις ψυχοτεχνικές εξετάσεις, ενώ αποκάλυψε ότι έχει φτιάξει ήδη τα χαρτιά του για το Λιμενικό Σώμα: «Η μία αιτιολογία που με έκοψαν έγραφε: “Έχει την τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις. Και παρότι υπήρχε παράγραφος να μην περάσουν παιδιά με τατουάζ, ήρθαν παιδιά με τατουάζ μανίκι και τελικά πέρασαν. Αυτό είναι μεγάλο παράπτωμα» δήλωσε με παράπονο.

Στη συνέχεια ο 25χρονος ξαναβρήκε το κέφι του και ανέφερε με το γνώριμο, χαρούμενο ύφος του: «Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό Σώμα. Πάω στο Λιμενικό Σώμα γερά και δυναμικά».