Το τροχαίο που τον στιγμάτισε: Ο θάνατος της ηθοποιού που δεν ξεπέρασε ποτέ ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος!

Ήταν 11 Ιανουαρίου 1978 ημέρα Τετάρτη όταν ο θίασος του  Διονύση Παπαγιαννόπουλου έπαιξε στα χιονισμένα εκείνη την εποχή Φάρσαλα, το έργο του Δημήτρη Κατσαμπη «Ο μαγκούφης» το οποίο χειροκροτήθηκε πολλές φορές από τους κατοίκους της πόλης που έβλεπαν μπροστά τους τον αγαπημένο τους ηθοποιό ο οποίος εκείνη την περίοδο πρωταγωνιστούσε και στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Λούνα παρκ».

Δίπλα του στην σκηνή ήταν τρεις όμορφες κυρίες, η Πόπη Λάζου, η Χάρις Λουκέα και η Μίνα Πολίτη ενώ συμμετείχε και ένας νέος ηθοποιός ο Γιάννης Μιχαλάκος.

Μετά το τέλος της παράστασης πήγαν στο ξενοδοχείο της πόλης για να ξεκουραστούν και το επόμενο πρωί στις 9:30 επιβιβάστηκαν στο αμάξι με προορισμό την Χαλκίδα.

Οδηγός ήταν ο Γιάννης Μιχαλάκος, συνοδηγός η Πόπη Λάζου και πίσω η Μίνα Πολίτη και η Χάρις Λουκέα με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο που διάβαζε τον ρόλο του για την σειρά. Ξαφνικά στο 6ο χλμ Φαρσάλων – Μικροθηβών λόγω ολισθηρότητας του δρόμου το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε στύλο της Δ.Ε.Η και να βρει ακαριαίο θάνατο η Χάρις Λουκέα, όταν το σημείο που καθόταν διαλύθηκε από την πρόσκρουση ενώ οι άλλοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρισας με ελαφρούς μικροτραυματισμούς.

Όπως δήλωσε μετά ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, έφταιγε η κακιά η ώρα και ίσως η Λουκέα  να μην είχε χάσει την ζωή της αν το αμάξι έπεφτε στο χιόνι και δεν συγκρούοταν με τον στύλο.

Η Χάρις Λουκέα που ήταν μόνο 42 ετών είχε συμμετάσχει σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου ενώ ήταν παντρεμένη και είχε ένα μικρό αγοράκι όταν έχασε την ζωή της στο τραγικό δυστύχημα στις 12 Ιανουαρίου 1978.