Τραγωδία στον Αλμυρό: Αναζητείται ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ!

Η αστυνομία αναζητά τον χειριστή του παιχνιδιού του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, από το οποίο εκσφενδονίστηκε η 14χρονη, με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο.

Πρόκειται για έναν 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το τραγικό δυστύχημα. Ηταν ο άνθρωπος που χειριζόταν το μοιραίο παιχνίδι του λούνα παρκ, το λεγόμενο «χαλί», στο οποίο διασκέδαζε η άτυχη 14χρονη, όταν εκσφενδονίστηκε, καρφώθηκε στη μεταλλική βάση άλλου παιχνιδιού και τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο Ελληνας που συνήθως χειριζόταν το «χαλί» απουσίαζε, προκειμένου να στήσει άλλο λούνα παρκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-thessalia.

Το Σάββατο, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία της. Η 73χρονη, που είχε συλληφθεί αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα, είναι κάτοικος Αθήνας.

Σε σταθερή κατάσταση ο πατέρας
Στο μεταξύ, ο πατέρας της 14χρονης νοσηλεύεται από το Σάββατο στο νοσοκομείο Βόλου, στη στεφανιαία μονάδα. Ο οδηγός φορτηγού, που σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα είχε μεταφέρει τα μηχανήματα του λούνα παρκ στο οποίο βρήκε τον θάνατο η κόρη της, υπέστη έμφραγμα. Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία. Η κηδεία της 14χρονη αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα, μετά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Βόλος: Το συγκλονιστικό «αντίο» της αδελφής της 16χρονης
Η αδελφή της άτυχης 14χρονης μαθήτριας γυμνασίου, που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ, την αποχαιρέτισε με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, στο Facebook. «Καλό ταξίδι μικρή μου, σ’ αγαπάω», έγραψε η 16χρονη στον λογαριασμό της, ενώ φίλοι και συγγενείς έγραψαν τα δικά τους μηνύματα.

9χρονη είχε τραυματιστεί στο ίδιο παιχνίδι
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι η ιδιοκτήτρια είχε κατηγορηθεί για παρόμοιο ατύχημα στη Χαλκίδα, το 2009, όταν είχε τραυματιστεί 9χρονη. Η 9χρονη βρισκόταν στο ίδιο παιχνίδι και έφυγε από ύψος 10 μέτρων. Τότε η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. «Γλίστρησε κάτω από το κάθισμα, κάτω από την μπάρα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Επεσε από 10 μέτρα ύψος, εκσφενδονίστηκε από το μηχάνημα. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και της αφαιρέθηκε η σπλήνα. Το φωνάζαμε ότι είναι δολοφόνοι, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φύλαξη», είπε μητέρα του κοριτσιού στο κεντρικό δελτίο του Star.