Τρεις συλλήψεις για τις αφίσες στοχοποίησης αθλητικών συντακτών στον Πειραιά!

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους 220 αφίσες, από εκείνες που τοιχοκολλήθηκαν στους δρόμους του Πειραιά, επικηρύσσοντας τους Παπαθεοδώρου, Βέργη, Θωμαΐδη, Ασβεστά και Μπαλτάκο.
Η «μαφία του Πειραιά» κηλίδωσε για μία ακόμη φορά τον χώρο του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας πριν από λίγες ημέρες, γεμίζοντας τους δρόμους της πόλης με χυδαίες αφίσες… επικήρυξης τεσσάρων δημοσιογράφων κι ενός δικηγόρου.

Η «εγκληματική ομάδα» που προχώρησε σε αυτήν την πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά ενέργεια είχε αποτυπώσει ένα καρέ από την εκπομπή του SDNA στη web tv με θέμα την εισήγηση της κ. Σπανού για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και περιλάμβανε σε αυτό πέντε πρόσωπα: των Βασίλη Παπαθεοδώρου, Βασίλη Βέργη, Κυριάκου Θωμαΐδη, Άρη Ασβεστά και του δικηγόρου Τάκη Μπαλτάκου.

Όπως αποκαλύπτει το μπλογκ “dikografies” της Μαίρης Μπενέα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα, που φέρονται ότι έχουν εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν 220 αφίσες, ίδιες με αυτές που γέμισαν οι δρόμοι του Πειραιά. Πρόκειται για τρεις άνδρες, 27, 23 και 22 ετών και μάλιστα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν επίσης σύνεργα αφισοκόλλησης, πινέλα και κόλλα.