ΤΡΟΜΟΣ στη Θεσπρωτία: Η ΕΛΑΣ ερευνά σπίτι-οπλοστάσιο με Καλάσνικοφ-Πιθανές οι διασυνδέσεις με την Αλβανική μαφία!

Οι αρχές διερευνούν τις διασυνδέσεις του κατόχου με κυκλώματα παρανομίας στην Αλβανία…

Τις διασυνδέσεις ενός Έλληνα από χωριό της Θεσπρωτίας με κυκλώματα παρανομίας στην Αλβανία διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, οι οποίοοι και  ανακάλυψαν στο σπίτι του ένα μεγάλο οπλοστάσιο και πλήθος πυρομαχικών.

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μαζί με συναδέλφους της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι μάλιστα συνοδεία εκπαιδευμένων σκύλων ανιχνευτών, εντόπισαν τρία πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ με ενσωματωμένες ξιφολόγχες, ένα πολεμικό τυφέκιο Mauser, τρεις ξιφολόγχες, 1.324 φυσίγγια μαζί με πέντε γεμιστήρες για πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 16 ταχυγεμιστήρες και τέλος μία φυσιγγιοθήκη την οποία μαζί με όλα τα υπόλοιπα έκρυβε ο ύποπτος στο σπίτι του.

Όπως ήταν φυσικό,ο κάτοχος του οπλοστασίου συνελήφθη,ενώ παράλληλα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Τέλος,τα πολεμικά τυφέκια εστάλησαν στα εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για βαλλιστική εξέταση, έτσι ώστε να εξακριβωθεί αν και πού έχουν χρησιμοποιηθεί…