Υπόθεση «fake βιασμού» στην Κύπρο: Σοκάρουν τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι Ισραηλινοί! (ΦΩΤΟ)

«Θα την… απόψε» έγραψε ο ένας από τους 12 Ισραηλινούς στους φίλους του, γεγονός που σημαίνει ότι σχεδίαζαν όργιο με την 19χρονη Βρετανίδα, χωρίς εκείνη να ξέρει τίποτα, λένε οι δικηγόροι της – Τι υποστηρίζει η  Βρετανίδα

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον fake βιασμό Βρετανίδας στην Κύπρο, καθώς σήμερα ξεκίνησε η δίκη της για δημόσια βλάβη λόγω ψευδούς κατάθεσης. Η 19χρονη στις 25 Ιουλίου είχε καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς, για να ανακαλέσει όμως λίγο αργότερα λέγοντας πως το σεξ ήταν συναινετικό και πως η καταγγελία έγινε γιατί ήθελε να τους εκδικηθεί που την βιντεοσκοπούσαν.

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, η Βρετανίδα ανακάλεσε και πάλι, υποστηρίζοντας πως όντως επρόκειτο για ομαδικό βιασμό και πως την προηγούμενη φορά είχε αλλάξει την κατάθεσή της μετά από την υπερβολική πίεση της κυπριακής αστυνομίας. Τελικά είχε αφεθεί ελεύθερη, μετά από ένα μήνα φυλακής, με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σήμερα, κατά την πρώτη ημέρα της δίκης, οι δικηγόροι της παρουσίασαν μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι δώδεκα Ισραηλινοί πριν τον βιασμό. Σε ένα από αυτά, ένας από τους δώδεκα λέει: «Θα την… απόψε»!

Σύμφωνα με την υπεράσπιση της 19χρονης Βρετανίας, αυτό αποδεικνύει ότι η παρέα σχεδίαζε ένα όργιο με την κοπέλα, χωρίς να την έχει ενημερώσει.

Ένας από αυτούς εξάλλου είχε παραδεχθεί στην αστυνομία ότι συζητούσαν για το ότι θα κάνουν σεξ μαζί της, με έναν «κακό κι επιθετικό τρόπο».

Η 19χρονη υποστηρίζει πως συμφώνησε να κάνει σεξ με έναν από αυτούς, μετά από ένα πάρτι στην Αγία Νάππα και πως όλοι οι υπόλοιποι εισέβαλαν στο δωμάτιο και την βίασαν ομαδικά. Επίσης λέει πως όταν ανακάλεσε την καταγγελία, βρισκόταν επί οκτώ ώρες υπό ανάκριση, χωρίς την παρουσία δικηγόρου και πως η πίεση που της ασκήθηκε ήταν τεράστια.

Οι δικηγόροι της σήμερα αποκάλυψαν επίσης ότι η κοπέλα πάσχει από μετατραυματικό στρες, όπως διέγνωσε Βρετανός ψυχολόγος και πως θέλει μόνο να επιστρέψει στην πατρίδα της.