Φήμες: «Τι συμβαίνει με τον παίκτη του Ολυμπιακού;»

Ο ξαφνικός αποκλεισμός του Ραντζέλοβιτς που προκαλεί απορίες, ο Ρέτσος που επιστρέφει στον Ολυμπιακό, οι… μνηστήρες για Μπάρκα και ο Αφρικανός μπακ που προτάθηκε στην ΑΕΚ. Οι φήμες αυτές απλά δεν χάνονται.
Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον Ραντζέλοβιτς και οι φήμες λένε πολλά. Διότι παραμονή του αγώνα με τον ΟΦΗ μένει ξαφνικά εκτός αποστολής. Το ιατρικό δελτίο δεν αναφέρει κανέναν τραυματισμό. Ακολουθούν δύο προπονήσεις στις οποίες επίσης δεν αναφέρεται τίποτα. Λείπει από το Ρέντη αλλά γιατί; Βγαίνει η αποστολή και όλοι λογικά εστιάζουν στην απουσία του βασικού Τσιμίκα. Ο Σέρβος όμως γιατί είναι έξω; Κορώνα στο κεφάλι τους τον είχαν για το μέλλον και ως μεγάλη επένδυση για την επόμενη μέρα. Κάτι συμβαίνει εδώ. Αν δεν έχουν κάτι να κρύψουν, κι επειδή εδώ δεν θα κάνουμε τους ντετέκτιβ, λογικά θα πει μόνος του ο Ολυμπιακός τι τρέχει… (SDNA)

*Ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Λιντς, Σέλτικ και Βασιλείας. Η Σέλτικ έχει τον Μπάρκα στην τριάδα των… υποψήφιων μεταγραφών και έχει φροντίσει να πάρει τιμή… πώλησης από την Ένωση. Από την άλλη η Βασιλεία είναι έτοιμη να πουλήσει τον βασικό της γκολκίπερ και φυσικά ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Ο Μπάρκας είναι ψηλά στη λίστα με την ελβετική ομάδα να είναι έτοιμη να δώσει καλά λεφτά για τον άσο. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

*Μπορεί ο Τσιλλιγίρης υπέγραψε σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου, ωστόσο στον Άρη δεν θεωρούν ότι είναι χαμένη από την απώλεια του νεαρού. Αν ήθελαν, μπορούσαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ. (METROSPORT)

*Η Μπόκα Τζούνιορς δεν ικανοποιεί για την ώρα τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την επέκταση του δανεισμού του Σολδάνο. Οι Αργεντινοί θεωρούν ότι πολύ σύντομα θα λυθεί το ζήτημα. (LIVESPORT)

*Ποιος αφρικανός μπακ προτάθηκε στην ΑΕΚ; Η περίπτωση του αρέσει κι εξετάζεται απ΄ τον Ίλια Ίβιτς, ή δεν απασχολεί επί της ουσίας και κατέληξε στο αρχείο; (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

*Ο Παναγιώτης Ρέτσος κάθε τρεις και λίγο βρίσκεται στη χώρα μας και παρακολουθεί από κοντά τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού. Οι συνεχείς τραυματισμοί τον έχουν αφήσει πίσω και πλέον ο ποδοσφαιριστής πηγαίνει δανεικός από εδώ και από κει. Στην Μπάγερ έχουν πάρει την απόφαση να τον δώσουν εκ νέου δανεικό, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να γυρίσει έτοιμος. Στον Ολυμπιακό κοιτούν την περίπτωση του από πέρυσι. Πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες. Κάτι κάποιες δόσεις από τη μεταγραφή που δεν έχουν δοθεί ακόμα (άρα πεδίο διαπραγματεύσης υπαρκτό), κάτι το step up που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κάτι η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς που «φτιάχνει» καριέρες, έχουν δημιουργήσει ευνοϊκό κλίμα επιστροφής. Χώρος θα υπάρξει πάντως στα στόπερ. (SPORTIME)

*Μιας και αναφέρθηκα στον Μασούρα, να πω ότι στην λίμνη της κυρά – Φροσύνης επιμένουν ότι ο Γιάνναρος θα κάνει του χρόνου παρέα στον Νικολιά. Με την ταχύτητα του ενός και την τεχνική του άλλου, ο ΠΑΣ θα δημιουργήσει εξαιρετικό δίδυμο μεσοεπιθετικά. Αν, μάλιστα, πειστεί και ο Ντουρμισάι ότι στα Ιωάννινα θα εξασφαλίσει την επανεκκίνηση της καριέ

* Λέτε τελικά η Κασίμπασα να τα δώσει τα πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Γιασίν Μεριά; Αν συμβεί αυτό, τότε θα πρόκειται για… λεφτά από το πουθενά για τον Ολυμπιακό! Ναι μεν οι Τούρκοι έχουν μείνει ενθουσιασμένοι με τις επιδόσεις του Τυνήσιου στόπερ, αλλά ελάχιστοι πίστευαν ότι θα βγάλουν τόσα λεφτά από τα ταμεία τους για να τον αγοράσουν. Ας μη λέμε μεγάλα λόγια και ας περιμένουμε τις εξελίξεις. Για την ώρα φαίνεται αποφασισμένη η Κασίμπασα να επενδύσει στον Μεριά. (ΦΩΣ)

* Δεν είναι βέβαιο πλέον ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει προετοιμασία στο εξωτερικό. «Παίζει» δυνατά, πλέον, και το ενδεχόμενο προετοιμασίας… εσωτερικού, όπως και για πολλές άλλες ελληνικές ομάδες. (LIVESPORT)

*Επιβεβαιωμένα γνωρίζουμε ότι ο Καμαρά βρίσκεται στα μπλοκάκια της Μίλαν και της Ίντερ. Τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία βούιζε το Μιλάνο ότι οι δύο ομάδες του Βορρά ενδεχομένως να «κονταροχτυπηθούν» τον Αύγουστο για την απόκτηση του Αφρικανού χαφ. Χθες νεότερες πληροφορίες από την Ιταλία ανέφεραν ότι υπάρχει κι άλλη μια κορυφαία ομάδα από το Καμπιονάτο που παρακολουθεί τον Καμαρά. Πρόκειται για τη Ρόμα, η οποία επίσης έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για έναν χαφ. Για την ώρα όλα αυτά είναι ενδιαφέρον και τίποτε περισσότερο. Δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Στο μεταξύ σύμφωνα με ψηφοφορία της ιστοσελίδας orangefootballclub.com, ο Καμαρά ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για τον Ιούνιο με το εντυπωσιακό 51%. Δεύτερος ήταν ο Σενεγαλέζος φορ της Αλάνιασπορ Παπίς Σισέ με 24%. (ΦΩΣ)

*Ο Τσάβι Ρόκα εννοείται πως διαβάζει τον ελληνικό Τύπο. Εισπράττει την γραμμή που περνάει προς το πρόσωπο του, αλλά στο φινάλε εκείνος ξέρει, αυτός αποφασίζει έχοντας τις πλάτες του Γιάννη Αλαφούζου. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν υιοθετώ την αισιοδοξία τρίτων για την παραμονή του Δημήτρη Εμμανουηλίδη τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό μιας και ο Ισπανός ακόμη και αν φύγει ο Χατζηγιοβάνης θα πάρει έξτρα εξτρέμ! (SPORTIME)

*Ο Ματίας Νάνι αρέσει πολύ στην ΑΕΚ. Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς βλέπουν στο πρόσωπο του τον ιδανικό παίκτη για το κέντρο της άμυνας. Ωστόσο το μπερδεμένα και περίπλοκα δεδομένα ,με τα τροφεία της Λανούς, την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή από τη Ρόμα και τα μανατζερικά δικαιώματα του, κάνουν του μεταγραφικό πρότζεκτ να περνάει από σαράντα κύματα.  Στην ΑΕΚ θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να έρθει ο παίκτης. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο Νάνι δεν βλέπει με κακό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Έχει… πολλές εξηγήσεις η επιθετικότητα που έδειξε στην κατάθεση του ο Γιάννης Αλαφούζος εναντίον του Ολυμπιακού  στην προχθεσινή κατάθεση του. Μια εξ΄αυτών είναι και ο εκνευρισμός του για πρόσφατα δημοσιεύματα φίλα προσκείμενων στον Ολυμπιακό εντύπων. Δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία «ο Αλαφούζος τα έχει βρει πάλι με τον Σαββίδη», «μπήκε πάλι στο άρμα του Σαββίδη». Τέτοιου στυλ αναφορές… δεν άρεσαν στον Αλαφούζο και μάλλον εκνεύρισαν περισσότερο τις προηγούμενες της κατάθεσής του ημέρες… (LIVESPORT)

sdna.gr