Φιλόλογος 35 ετών κατηγορείται για αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της! Την έκαψαν οι «ροζ» φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του μαθητή!

Τριανταπεντάχρονη φιλόλογος κατηγορείται ότι αποπλανούσε τον 13χρονο μαθητή της την ώρα που έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι του. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του μαθητή βρήκε στον υπολογιστή του παιδιού της «ροζ» φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την καθηγήτρια του και αμέσως κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.

Έτσι, στις 20 Ιανουαρίου, πήγε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ξεδίπλωσε την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη καθηγήτρια, γνωστή της οικογένειας έκανε τους τελευταίους μήνες μάθημα στον 13χρονο όμως τον τελευταίο καιρό φέρεται να έβλεπε με άλλο μάτι το παιδί και να το παρέσυρε ερωτικά. Μάλιστα, είχε ολοκληρωμένη σχέση με τον μικρο και συνευρίσκονταν σε ξενοδοχεία, στο αυτοκίνητο της, ακόμη και στο σπίτι της οικογένειας κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων. Τραβούσαν δε και τολμηρές φωτογραφίες τις οποίες είχε αποθηκευμένες στον υπολογιστή του και τελικά ήταν αυτές που την «πρόδωσαν»

Λόγω παρέλευσης αυτοφώρου η 35χρονη δεν συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

protothema.gr