ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ “ALERT” : «Κόλαση» στον Κηφισό – Ουρές χιλιομέτρων λόγω καραμπόλας στο ρεύμα προς Λαμία! Καραμπόλα και στην Κορωπίου Αεροδρομίου! ΒΙΝΤΕΟ

Φωτορεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα 

Νεότερη ενημέρωση για την καραμπόλα στο Κορωπί:

Χάος στο Κορωπί: Κινηματογραφική καταδίωξη κατέληξε σε καραμπόλα

Τέσσερα οχήματα ενεπλάκησαν στην καραμπόλα  – Συνελήφθησαν οι ύποπτοι διαρρήκτες

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα περιπολικό καταδίωξε ύποπτους διαρρήκτες στη λεωφόρο Κορωπίου με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Η καταδίωξη όμως κατέληξε σε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στο ύψος της οδού των Αγίων Αναργύρων. Κατά πληροφορίες το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε αλλά ένας εκ των κακοποιών προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης με ταξί, ενώ οι άλλοι τρεις Ρομά επιχείρησαν να φύγουν τρέχοντας.

Τελικά και οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νοτιοανατολικής Αττικής. Λόγω της ανατροπής προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου.
 Προηγούμενη ενημέρωση:

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος μεταξύ Αχαρνών και Βρυούλων.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά, δύο ΙΧ και ένα μηχανάκι, ευτυχώς όμως, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Αυτή την ώρα, υπάρχει απίστευτη κίνηση και ουρές χιλιομέτρων στο συγκεκριμένο ρεύμα της Εθνικής οδού, από το ύψος του Ρέντη, μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς έσκασε το καρτέλ του ενός εκ των δύο φορτηγών και περιμένει τον γερανό να το παραλάβει, αφού δεν μπορεί να κινηθεί.

Τα αμάξια κινούνται μόνο στη ΛΕΑ.

Καραμπόλα και στην Κορωπίου – Αεροδρομίου 

Τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν νωρίτερα και στην Κορωπίου – Αεροδρομίου στην έξοδο προς αεροδρόμιο. Δύο οδηγοί τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ μέχρι στιγμής κινείται μόνο η μία λωρίδα μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το σημείο.

Δείτε αποκλειστικά στο “Alerttv” τις φωτογραφίες από το σημείο:

Αυξημένη κίνηση στις κεντρικές οδούς 

Αυξημένη κίνηση εντοπίζεται και στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Αλεξάνδραςστο ρεύμα προς Πατησίων, στη λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στην Πανεπιστημίου.