Χαϊδάρι: Μαφιόζικο χτύπημα στο καρτέρι θανάτου – Ποιος ήταν ο άνδρας που «γάζωσαν» μέσα σε αυτοκίνητο! Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες! (φωτο&βιντεο)

Ενέδρα σε άνδρα στο Χαϊδάρι. Τον πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητό του. Έξι κάλυκες βρήκε η αστυνομία, άγνωστα τα κίνητρα πίσω από την αιματηρή επίθεση.

Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την ενέδρα στο Χαϊδάρι. 40άρης ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικών λεσχών που είχε ασχοληθεί και με την Παναχαϊκή το θύμα.

Είχε ξαναγίνει στόχος επίθεσης. Κουκουλοφόροι σε μηχανή πλησίασαν το αυτοκίνητο όπου επέβαινε και τον γάζωσαν. Σοκάρουν οι περιγραφές των κατοίκων της περιοχής: Ακούστηκα πάνω από 10 πυροβολισμοί! Σοβαρά τραυματισμένος στο Χαϊδάρι ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση.

Μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος στο Αττικό Νοσοκομείο.
Σοκ λίγο πριν από το μεσημέρι στο Χαϊδάρι! Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά άνδρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του!
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (29.10.2019) στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου.
Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως μια μηχανή πλησίασε το αυτοκίνητο όπου επέβαινε το θύμα όταν ήταν σταματημένο σε φανάρι, τον αιφνιδίασε και ο αναβάτης άνοιξε πυρ.

Στις εικόνες που έστειλε αναγνώστης στο newsit.gr φαίνονται οι τρύπες στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου από τους πυροβολισμούς.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Αττικό Νοσοκομείο.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν στο δρόμο τουλάχιστον έξι κάλυκες. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πόσες σφαίρες δέχτηκε το θύμα.
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο newsit.gr τις πρώτες στιγμές μετά την αιματηρή επίθεση. Το αυτοκίνητο του θύματος βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο πριν από το Δαφνί, με την πόρτα του οδηγού ανοιχτή και μηχανές της αστυνομίας στο σημείο.

«Ακούσαμε μια ριπή. Από καλάσνικοφ ήταν; Δεν ξέρω. Οι πιστολιές ήταν συνεχόμενες. Πάνω από δέκα πυροβολισμοί ακούστηκαν», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί διάσπαρτους στο δρόμο προέρχονταν από δυο όπλα: ένα καλάσνικοφ κι ένα 9αρι πιστόλι.
Από την πρώτη στιγμή, όλα οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για ακόμη ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η αστυνομία, βέβαια, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Το θύμα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικών λεσχών και στο παρελθόν είχε εμπλακεί, ως παράγοντας, με την ομάδα της Παναχαϊκής. Τον τελευταίο καιρό είχε συνεργασία με ιταλική εταιρία καφέ, τα κεντρικά γραφεία της οποίας βρίσκονται στη λεωφόρο Αθηνών, κοντά στο σημείο της επίθεσης.