Χρήστος Δάντης: Ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος πρώτος βρίζει τις αδ…ές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε ο τραγουδιστής για την επίθεση που δέχεται: «Δεν υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι “αν υπάρχει αυτός ο Θεός, που είναι;»

Θέμα συζήτησης και έντονων αντιπαραθέσεων έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ο Χρήστος Δάντης με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός». Ο γνωστός τραγουδιστής -που είχε ξαναπροκαλέσει πριν από δύο χρόνια με το τραγούδι «κα@@@λα σε μισώ»- μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και ξέσπασε για όλα όσα του καταλογίζουν. Τοποθετήθηκε δε μιλώντας για «ξερόλες» Έλληνες και «ξεπεσμένες λουλουδούδες».

«Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που τραγουδάει ροκ. Δεν ασχολήθηκα με το λαϊκό τραγούδι γιατί η εικόνα μου δεν ήταν συμβατή. Ο κόσμος στην Ελλάδα μένει στο περιτύλιγμα. Οι Έλληνες είναι ξερόλες και ακυρώνουν τους πάντες και τα πάντα. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κρίνει πίσω από ένα ψευδώνυμο. Ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος πρώτος σηκώνεται και βρίζει και λέει “αυτός είναι αδερφή”. Ο άνθρωπος που θέλει να βγει με φούστα και τακούνι στην πλατεία του χωριού του και δεν μπορεί να το κάνει, βρίζει τις αδ…ές. Έτσι είναι, είναι πραγματικά έτσι. Έκανα το ποστ στο Instagram γιατί φτάνεις σε ένα σημείο που λες “που είναι δύο μούρες να τις βαρέσω;”. Όταν εκφράζω τον θυμό μου αδιαφορώ για το πόσοι θα με στηρίξουν. Δεν υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι “αν υπάρχει αυτός ο Θεός, που είναι; Δεν βλέπει τι συμβαίνει στον κόσμο;”. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε αυτό το ερωτηματικό, υπάρχεις; Κι αν υπάρχεις, που είσαι; Δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε έναν πόλεμο χωρίς σφαίρες που θα μας κλείσει στα σπίτια», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Δάντης.