53% μείωση στα κρούσματα, 0% θάνατοι: Η πρώτη χώρα που τελειώνει τον κορωνοϊό χάρη στο εμβόλιο! Τα νούμερα λένε την αλήθεια…

Το τρίτο κύμα του κορωνοϊού φωνάζει, δυστυχώς, βροντερό «παρών» και συνεχίζει να σφυροκοπεί ανηλεώς σύσσωμο τον πλανήτη, αναγκάζοντας τη μία χώρα μετά την άλλη να «επεκτείνει» το lockdown, προκειμένου ν’ αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού και να μείνουν σε ελεγχόμενο πλαίσιο, όσο γίνεται, τα ημερήσια κρούσματα, οι θάνατοι και οι πολίτες που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Παρά το γεγονός πως τα εμβόλια είναι εδώ και οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει (έστω κι αν σε πολλά κράτη, του δικού μας συμπεριλαμβανομένου, προχωρούν με αργούς ρυθμούς…), τα νούμερα δεν «πέφτουν» με τους ρυθμούς που όλοι μας θα θέλαμε, με αποτέλεσμα οι αρνητές και οι πάσης φύσεως… ψεκασμένοι να κάνουν λόγο για πλήρη αποτυχία και για μια συνεχιζόμενη κοροϊδία για έναν ιό που δεν υπάρχει καν.

Ωστόσο, υπάρχει μία χώρα (για την ώρα, θ’ ακολουθήσουν κι άλλες- είναι βέβαιο…) που τους χαλάει το «ανεξήγητο» όνειρο και αποδεικνύει εμπράκτως πως τα εμβόλια όχι απλά είναι αποτελεσματικά, αλλά κατανικούν τον καταραμένο κορωνοϊό κι ετοιμάζονται να τον στείλουν οριστικά και αμετάκλητα στο πυρ το εξώτερον.

53% μείωση στα κρούσματα, 0% θάνατοι: Η πρώτη χώρα που τελειώνει τον κορωνοϊό χάρη στο εμβόλιο

Ο λόγος για το Ισραήλ, το οποίο δέχτηκε- για να το πούμε ελαφρώς… μπακαλίστικα- να γίνει ολόκληρη η χώρα ένα τεράστιο πείραμα, εμβολιάζοντας μαζικά και με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού της.

Τ’ αποτελέσματα που έρχονται επισήμως στο φως δεν είναι απλά ενθαρρυντικά, αλλά κάνουν τους εμπειρογνώμονες να αισιοδοξούν πως το οριστικό και αμετάκλητο τέλος της πανδημίας δεν είναι όσο μακριά είχε αρχικά προβλεφθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία που γνωστοποίησε μέσω Reuters ο Εράν Σαγκάλ, ερευνητής στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Βάιζμαν στο Ρέχοβοτ του Ισραήλ, οι πληθυσμιακές ομάδες που εμβολιάστηκαν κατά προτεραιότητα και έκαναν και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer παρουσίασαν μείωση 53% στα νέα κρούσματα, 39% ελάττωση στις νοσηλείες και 31% πτώση στον αριθμό σοβαρών περιπτώσεων.

Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητή η, εκκωφαντικών διαστάσεων, επιτυχία του εμβολιασμού στο Ισραήλ (το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, έχει εμβολιάσει τουλάχιστον με την πρώτη δόση 3.5 εκατομμύρια πολίτες από τα 9.000.000 που είναι συνολικά) αρκεί ν’ αναφέρουμε πως σε 523.000 κόσμου που έκανε και τις 2 δόσεις σημειώθηκαν μηδέν θάνατοι και οι «βαριές» περιπτώσεις είναι μόλις 4 σε 544 άτομα (δηλαδή ένα ποσοστό της τάξης του 0.1%) που εξακολουθούν να νοσούν! 

53% μείωση στα κρούσματα, 0% θάνατοι: Η πρώτη χώρα που τελειώνει τον κορωνοϊό χάρη στο εμβόλιο

Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως όσοι έκαναν και τις δύο δόσεις της Pfizer έχουν αντισώματα και κατά του βρετανικού στελέχους, το οποίο είναι πολύ πιο μεταδοτικό.

Είναι, πια, εμφανές- και τα νούμερα που «γράφει» το Ισραήλ (το οποίο αποτελεί τον πιλότο για όλον τον υπόλοιπο πλανήτη στο θέμα των εμβολιασμών) δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης: ναι, τα εμβόλια είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ο μαζικός εμβολιασμός είναι η μόνη ατραπός που οδηγεί στην πολυπόθητη ανοσία της αγέλης.

Στο τέλος, είναι βέβαιο, η ανθρωπότητα θα νικήσει.

Τώρα, αν μπορούν για λίγο οι αρνητές να κάνουν ησυχία…