Θησείο: Συνελήφθησαν ανήλικοι με μολότοφ – Θα πήγαιναν Εξάρχεια να επιτεθούν σε αστυνομικούς!

Οι πέντε ανήλικοι είπαν στην Κρατική Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκαν, ότι θα πήγαιναν στα Εξάρχεια για να επιτεθούν σε αστυνομικούς – Ανησυχία στις Αρχές, που εξετάζουν το σενάριο οι νεαροί να «στρατολογούνται» απο αντιεξουσιαστές με παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις

Πέντε ανήλικοι, οι οποίοι είχαν στα σακίδιά τους μπουκάλια με βενζίνη, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην περιοχή του Θησείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ανήλικοι είπαν στην Κρατική Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκαν, ότι θα πήγαιναν στα Εξάρχεια για να επιτεθούν, αργά το βράδυ, σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή.

Η Κρατική Ασφάλεια διενεργεί έρευνα για την υπόθεση αυτή.

Κατά πληροφορίες, μόνο δύο εκ των ανηλίκων γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους. Συναντήθηκαν χθες και οι πέντε για πρώτη φορά κατόπιν ραντεβού που κανόνισαν μέσω εφαρμογής στο Διαδίκτυο. Δύο εξ αυτών, μάλιστα, είχαν συμμετοχή στα επεισόδια της Παρασκευής 5 Μαΐου στην πλατεία Συντάγματος.

Οι Αρχές εξετάζουν πλεον το ενδεχόμενο οι «βετεράνοι» αντιεξουσιαστές να προβαίνουν στην στρατολόγηση  «αχαρτογράφητων» νεαρών παιδιών, που δεν έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα το νόμο, προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι και να «διασκορπίζουν» τα εργαστήρια κατασκευής των μολότοφ, ώστε να γίνονται επιθέσεις, χωρίς να υπάρχουν «γιάφκες» στο στόχαστρο των Αρχών.