Νεκρός κατά τη διάρκεια άσκησης μέσα στο γυμναστήριο ο 48χρονος στον Βόλο

Θρήνος στον Βόλο για τον αναπάντεχο θάνατο του 48χρονου αυτοκινητιστή, Δήμου Καπουράνη.

Πέθανε μπροστά στα μάτια των συναθλητών του, την ώρα που έκανε προπόνηση σε γνωστό γυμναστήριο Πολεμικών Τεχνών της πόλης.

Ήταν 22.30 προχθές το βράδυ (30-11-2021) όταν όλοι πάγωσαν μέσα στο γυμναστήριο. Ο άτυχος 48χρονος, όπως κάθε μέρα, έκανε την καθιερωμένη προπόνησή του. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Σάστισαν οι συναθλητές του βλέποντάς τον να καταρρέει από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι συναθλητές του προσπαθούσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ο 48χρονος δεν αντιδρούσε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ακολουθήθηκε η διαδικασία της ανάνηψης, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

48χρονος νεκρός γυμναστήριο

Η ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σέσκλο, «ντύθηκε» στα μαύρα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο τρόπο με τον οποίο έφυγε τόσο πρόωρα.

Η προσωπική του σελίδα στο facebook κατακλύστηκε από μηνύματα φίλων που σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν με σπαραγμό. «Καλό παράδεισο ρε γίγαντα… καλό ταξίδι φίλε μου… θα σε θυμάμαι πάντα» έγραψε συγκλονισμένος φίλος του, «Βρε φίλε και παλιέ συμμαθητή. Τόσο άδικο, σκληρό και απίστευτο. Καλό παράδεισο και κουράγιο στους δικούς σου», ανέφερε συμμαθητής του.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Πάντα ευγενικός κ με χαμόγελο…. Έτσι θα σε θυμάμαι αδυνατώ να το πιστέψω…», ανέφερε συνάδελφός του.

 

Πηγή: enikos.rg