«Ανακοίνωση ΒΟΜΒΑ για την Ελληνική Λύση»…

ΚΟΜΜΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΜΑΖΙ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 11 Μαΐου 2019

Το Κόμμα Δανειοληπτών ανακοινώνει τη συστράτευσή του με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Πιστεύοντας ότι η πολυδιάσπαση θα αποβεί τελικά προς όφελος των γνωστών συστημικών πολιτικών σχηματισμών που διαχρονικά και κατ’ εξακολούθηση έβλαψαν την Ελλάδα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την «Ελληνική Λύση».

Τόσο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ όσο και το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ, που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με τις γνωστές περιφερόμενες από κόμμα σε κόμμα μαριονέτες, έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν τη συνέχιση του ξεχαρβαλώματος του κράτους και της ηθικής κατάπτωσης. Τα μικρά κόμματα που δεν διαθέτουν ούτε τους προαπαιτούμενους πόρους, ούτε την πρόσβαση στα ΜΜΕ, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να διαιωνίσουν την προσφιλή τακτική του συστήματος, που είναι το «διαίρει και βασίλευε».

Και το λέμε εμείς που ήδη διαθέτουμε ένα δίκτυο από 16 Κεντρικά και Περιφερειακά Γραφεία εξυπηρέτησης των Δανειοληπτών σε Ελλάδα και Βουλγαρία και με τους αγώνες μας στα Ειρηνοδικεία όλης της Ελλάδας έχουμε διαγράψει πλασματικές οφειλές 2.000 περίπου δανειοληπτών από παράνομες και τοκογλυφικές υπερχρεώσεις των Τραπεζών, ύψους άνω των 100.000.000 Ευρώ.

Ενόψει αυτής της κοινωνικής και οικονομικής αποσάθρωσης αφήνουμε τις μικροκομματικές αντιλήψεις και διαφορές μας στο περιθώριο και επικεντρωνόμαστε στην απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία αλλά και στην ανακοπή της ανάληψής της από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ που ήσαν οι αρχιτέκτονες του ξεπουλήματος της υπέροχης αυτής χώρας που λέγεται Ελλάδα.

Προτείνουμε στα μέλη και τους ψηφοφόρους μας να ενισχύσουν την «Ελληνική Λύση» στις επερχόμενες Ευρωεκλογές στις οποίες το Κόμμα Δανειοληπτών δεν θα λάβει μέρος.

Με εντολή
του Προέδρου του Κόμματος Δανειοληπτών
Γιώργου Μπαρτζώκη,

Απόστολος Κολοβός, Μέλος Κ.Ε.
Υπεύθυνος Προεκλογικού Αγώνα και Γραφείου Τύπου