ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ! «Μπορεί να είστε χήρα κυρία τέτοια μου, αλλά μην με αφήσετε με το πουλί στην χείρα!»

Αγαπητή κυρία Κατερίνα Ναυπλιώτη-Παναγοπούλου

Εκτιμώντας την αγαθοεργή σας πρόθεση, να προσφέρετε τζάμπα διακοπές στο κότερο σας, στον Τσίπρα επειδή, όπως δηλώσατε, ήταν κουρασμένος, θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι:
– Εγώ είμαι περισσότερο κουρασμένος και βαρειά βαλαντωμένος, τέσσερα χρόνια τώρα, μιας και εξαιτίας του αναγκάζομαι να… ζώ στα ξένα, με σύνταξη που μετά βίας φθάνει τά 1.000 ευρώ τον μήνα.
– Εγώ δεν είμαι κανένας τυχαίος δημοσιογράφος και έχω προσφέρει, μέσω της δουλειάς μου, πολλά στην χώρα και στους χωριάτες της. Ως εφαψίας των δραστηριοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης θα γνωρίζετε, πιστεύω, ότι διέπρεψα ως ανταποκριτής Τύπου του Οργανισμού στην Ελλάδα, επί μία δεκαετία, αμοιβόμενος μ’ ένα χαρτζηλίκι των 800 ευρώ κάθε μήνα καί ότι, τόσον αυτό το πόστο όσο και το οκτακοσάρι, τα έχασα κατόπιν παρεμβάσεως της Ντόρας Μπακογιάννη, όταν ήτανε ΥΠΕΞ, επειδή ξαναμίλησα για τις μίζες που πήρε το βρωμόσογο από την πώληση της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην Καλτεστρούτσι.
– Με πόνο καρδιάς κυρία Παναγοπούλου μου, σας ομολογώ ότι έχω να κάνω διακοπές και να φέρω το κορμί μου σε επαφή με την θάλασσα και το γαλάζιο του Αιγαίου, πάνω από οκτώ χρόνια, επειδή δεν περισσεύει μία για τέτοιες πολυτέλειες.
– Τι θα ήτανε για σας κυρία τέτοια μου, να με προσκαλέσετε και μένα τον …κουρασμένο στο κότερο σας για μια βδομαδούλα?
Κι’ εγώ δεν θέλω πούρα και μεγαλεία, δύο τρείς φιάλες ουϊσκάκι από το φθηνό θέλω, να βγάλω την βδομάδα και να φιλοξενήσετε μαζί μου καί δύο νεαρές Ουκρανέζες φίλες μου, να μου παίρνουν πίπες νυχθημερόν, μπας και καταφέρουν να με στείλουν ευτυχή και ικανοποιημένο πριν την ώρα μου.
Μπορεί να είστε χήρα κυρία τέτοια μου, αλλά μην με αφήσετε με το πουλί στην χείρα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω…
Nikolai Rousnikwf

πηγή: ixnos.blogspot.com