Απίστευτα στοιχεία για τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ δημοσκοπήσεις – Δείτε τι λένε…

Δυο δημοσκοπήσεις τρέχουν για λογαριασμό μεγάλου κόμματος και κυριακάτικης εφημερίδας. Είναι οι πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί μετά από αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και δείχνουν που πάνε οι τάσεις ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης για τις εθνικές εκλογές.

Και οι δυο μετρήσεις είναι κυλιόμενες με τηλεφωνική μέθοδο και σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάζουν και οι δυο ταυτόσημα συμπεράσματα. Η ΝΔ εμφανίζει σημαντική άνοδο, άνοδο εμφανίζουν επίσης το κόμμα Βελόπουλου και το κόμμα του Γ. Βαρουφάκη, σταθερή τάση εμφανίζει το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ και πτωτικές τάσεις ο ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή.

Είναι προφανές ότι η ΝΔ αναπτύσσει τεράστια δυναμική νίκης και αυτοδυναμίας και θα ψηφιστεί μαζικά από τους αναποφάσιστους αλλά και από ψηφοφόρους άλλων κομμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro και στις δυο δημοσκοπήσεις προκύπτουν τα εξής στοιχεία για την εκτίμηση εκλογικής επιρροής.

ΝΔ: 38%- 40%

ΣΥΡΙΖΑ 20%-22%

ΚΙΝΑΛ 7%-9%

ΚΚΕ 6%-8%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 5%-7%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3%-5%

ΜΕΡΑ25 3%-5%

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι εάν έρθουν τα ίδια αποτελέσματα στις κάλπες γιατί ακόμα είναι νωρίς για να φτάσουμε στην τελική ευθεία των εθνικών εκλογών, θα υπάρξει εξακομματική ή επτακομματική βουλή. Με αυτά τα ποσοστά όμως η ΝΔ βγάζει άνετη και ισχυρή αυτοδυναμία. Με εξακομματική βουλή η ΝΔ βγάζει 158 βουλευτές και με επτακομματική 154. Το ζητούμενο για τη ΝΔ είναι τι θα κάνει οι άστεγοι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού. Και αυτοί από τις μετρήσεις που έχουν γίνει ΔΕΝ θα ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συμπερασματικά οι δημοσκόποι δεν αποκλείουν η ψαλίδα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ να κινηθεί μέχρι και 20% διαφορά όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτό! Αυτό σημαίνει θρίαμβος και αυτοδυναμία για την ΝΔ και συντριπτική ήττα και πανωλεθρία για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν νέες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις κατά συνέπεια θα υπάρξουν πιο ασφαλείς ενδείξεις για το που τελικώς θα διαμορφωθεί η ψαλίδα μεταξύ της ΝΔ.

Fimotro