Απίστευτη πρωτοφανή ανακοίνωση του ΣΑΤΑ – Τα ταξί στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ…

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση ο ΣΑΤΑ δίνει… ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα προειδοποιεί τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από επερχόμενες τις εκλογές

Ο ΣΑΤΑ εκτιμά πως με το νομοθετικό έργο της τετραετίας αποκαταστάθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αδικιών που περιλάμβαναν οι μνημονιακές πολιτικές οι οποίες εφαρμόστηκαν από πρόθυμους και πιστούς πολιτικούς εκπροσώπους στην Ελλάδα!
Με αυτό τον τρόπο είναι απολύτως ξεκάθαρο το μήνυμα… Λυμπερόπουλου υπέρ της κυβέρνησης που αναγκάστηκε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές ενώ παράλληλα μερίδα ιδιοκτητών Ταξί προειδοποιούν πως όσα πέτυχε το ταξί δεν είναι ούτε διαπραγματεύσιμα, ούτε προσωρινά!

H ανακοίνωση του ΣΑΤΑ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Στην τετραετία που πέρασε, ο κλάδος μας έδωσε μεγάλες μάχες για να επιβιώσει. Το νομοθετικό έργο που παρήχθη, αποκατέστησε το μεγαλύτερο μέρος των αδικιών που είχαν επιβάλλει οι μνημονιακές πολιτικές των δανειστών και εφάρμοσαν οι πρόθυμοι και πιστοί πολιτικοί τους εκπρόσωποι στην Ελλάδα. Όσα πέτυχε το ταξί, δεν είναι ούτε διαπραγματεύσιμα, ούτε προσωρινά. Θα συνεχίσουμε τον έντιμο καθημερινό μας αγώνα, προστατεύοντας την εργασία μας, το επάγγελμά μας, την οικογένειά μας. Με σεβασμό στην ελληνική κοινωνία και στην πατρίδα μας.

Κανένας φόβος λοιπόν. Αποκτήσαμε με αίμα και ιδρώτα το ταξί μας και δεν το χαρίζουμε, ούτε το ξεπουλάμε σε κανέναν. Όποια κυβέρνηση προκύψει από τις προσεχείς εθνικές εκλογές είναι υποχρεωμένη να συμβιβαστεί με το ευρωπαϊκό δίκαιο και την προσαρμοσμένη σε αυτό ισχύουσα ελληνική νομοθεσία για τις επιβατικές μεταφορές.

Η θέση του κλάδου είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Και εκφράζει όχι μόνο τον Λυμπερόπουλο αλλά την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του κλάδου μας, που είναι κοινά με όλων των εργαζομένων. Λέμε όχι στην αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου. Λέμε ναι στην στήριξη της εθνικής μας οικονομίας.»

newsauto