ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν υπάρχουν πουθενά λέμε!!! Μπολσεβίκα μετακλητή υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη να παραποιεί φωτογραφίες από εκδήλωση της Ν.Δ! (ΦΩΤΟ)

Μετακλητή του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη να παραποιεί φωτογραφίες από εκδήλωση της Ν.Δ. στα Χανιά και στη συνέχεια να τη διαβιβάζει σε ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ προς δημοσίευση έχοντας ως  τελικό στόχο να εκθέσει τη Ν.Δ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο tomanifesto.gr,  το πρωί (10.06/20.5.2019) η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση παραποιημένες φωτογραφίες από τη συγκέντρωση του Κ. Μητσοτάκη στα Χανιά, υπό τον τίτλο «Μητσοτάκης: Απίστευτο μοντάζ στα Χανιά – Διπλασίασαν τον κόσμο (photo)». Στο κείμενο που συνοδεύει την παραποιημένη φωτογραφία αναφέρεται ότι «… ο αρχηγός της ΝΔ μίλησε μπροστά σε ομολογουμένως λιγοστούς Κρητικούς, όπως καταδεικνύουν και οι πανοραμικές φωτογραφίες. Ομολογουμένως; Όχι, αφού στη Νέα Δημοκρατία δούλεψε καλά το φώτοσοπ και στην κυριολεξία έκανε θαύματα…».

Ψάχνοντας λοιπόν από πού ξεκίνησε η διάδοση της φωτογραφίας, ανακαλύψαμε πως πρώτος την ανέβασε στο facebook ένας λογαριασμός προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ με όνομα «Τιμολέων Σοφός». Η ανάρτηση έγινε την 20.5.2019 και ώρα 07.18΄, ήτοι δηλαδή 3 περίπου ώρες πριν ανεβάσει το άρθρο της η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Το ακόμα πιο αποκαλυπτικό της ανάρτησης του Σοφού είναι πως ο ίδιος αναφέρει πως οι φωτογραφίες προέρχονται από την Κατερίνα Κνήτου. Δεν γνωρίζουμε γιατί το αναφέρει (πιθανώς για να αποδώσει credits…), αλλά ωστόσο ψάξαμε να δούμε ποια είναι η κυρία Κνήτου.

Η κα. Κνήτου είναι δικηγόρος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και (τουλάχιστον) τέσσερις φορές διορισθείσα σε διάφορες θέσεις της κυβέρνησης της πρώτης φοράς Αριστεράς.

Η κυβερνητική της σταδιοδρομία ξεκινά μαζί με την ορκωμοσία της πρώτης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, αφού την 16/2/2015 διορίζεται μετακλητή στο Υπουργείο Εργασίας, στο γραφείο της Θ. Φωτίου (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 135/2015)
Την 31/8/2017 διορίζεται μέλος σε ομάδα εργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία έχει ως αντικείμενο τη γραπτή δοκιμασία των υπό πολιτογράφηση αλλοδαπών (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 424/2017)
Ακολούθως, την 28/12/2017 διορίζεται ως μέλος στο ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 704/2017)
Τέλος, την 04/4/2019 αναδιορίζεται ως μέλος στο ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής με τριετή θητεία (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 172/2019).
Επειδή λοιπόν η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ισχυρίζεται ότι τις φωτογραφίες διέδωσε στα social media η Νέα Δημοκρατία, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να μας πει η κα. Κνήτου επισήμως (με όποια ιδιότητά της επιθυμεί), από ποιον λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας τις βρήκε.

…………………………………………………………………………………………………………….

*Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά και φυσικά είναι… χωρίς ευρυγώνιο φακό που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα παπαγαλάκια του για να σώσει τον πανικόβλητο Τσίπρα, ο οποίος συνηθίζει να μιλάει σε άδειες πλατείες και άδεια στάδια.

Πηγη: tomanifesto.gr