ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ στο ΤΟΥΙΤΕΡ για τον ΤΣΙΠΡΑ! Και άλλοι έχασαν τις εκλογές, δεν έκαναν έτσι…Πίσω στο 4% και πολύ σας είναι! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνέντευξη στην ΕΡΤ πυροδότησε νέο γύρο αντιπαράθεσης και σχολίων στα social media – Η κριτική στον πρωθυπουργό για τα δύο πρόσωπα μετά από τέσσερα χρόνια στην εξουσία
Γιατί οι παροχές της κυβέρνησης και οι ανακοινώσεις για μέτρα ανακούφισης του Αλέξη Τσίπρα δεν τυγχάνουν της ανταπόκρισης που ανέμενε το Μαξίμου; Για όσους βιώνουμε την πραγματικότητα -και όχι την εικονική, πίσω από τα γραφεία και τις σάλες- στην Ελλάδα, η απάντηση είναι πολύ απλή. Είναι το ίδιο απλή και για τον πρωθυπουργό; Ή το επιτελείο του; Προφανώς όχι. Διότι μετά από τέσσερα χρόνια στην εξουσία, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μείνει στην ιστορία για όλα όσα… δεν έκανε και είχε πει και όσα έκανε, αλλά ποτέ δεν είχε πει. Θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που είπε ψέματα στον ελληνικό λαό και όταν έφτασε στο τέλος, θέλησε να του πετάξει… κάποια ξεροκόμματα, προκειμένου να κερδίσει εκ νέου την εύνοιά του. Η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ, λίγα 24ωρα μετά τη διπλή συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, πυροδότησε νέο γύρο διαδικτυακής αντιπαράθεσης και ορυμαγδό σχολίων. Κοινή συνισταμένη της πλειοψηφίας των σχολίων; Η πικρία του κόσμου για τα ψέματα και τις υποσχέσεις που άκουσε. Η οργή για την εφαρμογή των ίδιων εκείνων παλαιοκομματικών μεθόδων, με τα προεκλογικά «δώρα» στον λαό.

Δείτε την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κρατικό κανάλι:

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ΕΡΤ (part1)

Για την ταμπακιέρα, όμως, τίποτα. Διότι η ζωή του απλού ανθρώπου δεν βελτιώθηκε σε αυτήν την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο μέσος Έλληνας εξακολουθεί να χρωστά, εξακολουθεί να μην βγάζει τον μήνα, εξακολουθεί να ανεβαίνει έναν Γολγοθά δίχως διαφαινόμενο τέρμα. Όλα όσα υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, έπεσαν στον Καιάδα. Και αυτό που δεν υποσχέθηκε, τη Συμφωνία των Πρεσπών, την πραγματοποίησε κόντρα στη γνώμη, στην άποψη, στην ψήφο των πολλών. Για όσα δεν έκανε, αλλά και όσα έκανε, οι απλοί πολίτες τρολάρουν στα social media τον Αλέξη Τσίπρα. Πολλοί τον πίστεψαν και προδόθηκαν. Άλλοι τον είδαν ως πιθανή σανίδα σωτηρίας και βυθίστηκαν.

Η συνέντευξη και όσα ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, το αλλαγμένο ύφος του, η έλλειψη συνείδησης για τις συνέπειες των ψεμάτων, όλα όσα έγιναν την τελευταία 4ετία, δεν καλύπτονται από υποσχέσεις. Διότι υποσχέσεις δόθηκαν από το ίδιο στόμα και διαψεύστηκαν.

Δείτε μερικά μόνο από τα εκατοντάδες σχόλια στα social media για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ: