Από 120 προσκλήσεις σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Τελικά 1040 συνολικά θα παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Στη σύσκεψη της Τρίτης αποφασίστηκε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να πάρουν μόλις από 120 προσκλήσεις!

Η τελική σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ για την αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στους δύο «δικέφαλους» έγινε το πρωί της Τρίτης.

ΚΑΝΕ CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, το παρών έδωσαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος και οι κκ. Γεροντίδης, Πλιάτσικας. Την ΑΕΚ εκπροσωπούν η Αγγελική Αρκάδη και ο Ανδρέας Δημάτος.

Στη σύσκεψη βρέθηκαν εκπρόσωποι από το ΟΑΚΑ, της Αστυνομία και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος απουσίαζε από την προηγούμενη. Αντίθετα απουσίασε ο υπερσύμβουλος της FIFA, Πετρ Φούσεκ, που είχε δώσει το παρών στην πρώτη.

Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε να δοθούν 840 ονομαστικές προσκλήσεις. Η κάθε ομάδα θα πάρει από 120 ενώ 600 θα δοθούν στην ΕΠΟ. Οι υπόλοιπες 200 θα μοιραστούν (100+100) στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τους συγγενείς τους.

Ο φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον τελικό από τη Θύρα 31 και του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 23.

Αρχικά πάντως, υπήρχε η σκέψη να δοθούν από 500 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και 500 στην ΕΠΟ, κάτι το οποίο δεν έγινε λόγω της ανησυχίας ότι μπορεί να καταλήξουν σε σκληροπυρηνικούς οπαδούς.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, πρότεινε να δοθούν από 1000 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Εν τω μεταξύ αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί media day. Την Παρασκευή (10/5) στις 15:30 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ και θα ακολουθήσει αυτή του ΠΑΟΚ στις 18:30.

sdna.gr