ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ από πρώην ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ!

«Σε 50 χρόνια θα έχετε ΧΑΣΕΙ την πατρίδα σας»…

Η Mona Walter είναι μια Σομαλή που πήγε στη Σουηδία τη δεκαετία του ’90. Στη Σομαλία, δεν ήταν ποτέ θρησκευόμενη, αλλά στη Σουηδία ήταν περισσότερο ή λιγότερο αναγκασμένη να πηγαίνει στο τζαμί και να φοράει μαντήλα.
Μετά από μερικά χρόνια επαναστάτησε, άφησε το Ισλάμ και έγινε άθεη. Τελικά, πίστεψε στον Χριστό και να μεταστράφηκε στον Χριστιανισμό.
«Έχω προσπαθήσει εδώ και πολλά χρόνια να δώσω στους Σουηδούς να καταλάβουν ποιός είναι ο στόχος των μουσουλμάνων, δηλαδή να καταλάβουν τη χώρα σας. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να ζητήσουν δικαστήρια για τη σαρία, όπως και στο Ηνωμένο Βασίλειο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αλλά τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να ακούσουν τη Mona Walter. «Οι Σουηδοί είναι τόσο πεπεισμένοι ότι οι σουηδικοί νόμοι θα ισχύουν πάντα στη χώρα τους. Αλλά ρωτήστε οποιονδήποτε Άγγλο αν πριν από 30 χρόνια θα πίστευε ότι η Βρετανία θα είχε δικαστήρια για τη σαρία το 2019. Κανείς δεν θα το θεωρούσε πιθανό».

«Αν η Σουηδία αναγνωρίσει τα δικαστήρια της Σαρία, οι μουσουλμάνοι θα έχουν νέες απαιτήσεις, όπως την άδεια να κυβερνούν τους θύλακές τους χωρίς παρέμβαση της σουηδικής κοινωνίας. Ο τελικός στόχος είναι η Σαρία να κυβερνά όλη τη Σουηδία».

«Αυτό που θέλουν οι μουσουλμάνοι πολιτικοί είναι να αλλάξουν τους νόμους έτσι ώστε οι μουσουλμάνοι στη Σουηδία να πάρουν άδεια να ζήσουν κάτω από το νόμο της Σαρία. Θέλουν να κυβερνούν τις δικές τους περιοχές χωρίς να υποχρεώνονται να υπακούουν στους κοσμικούς νόμους της Σουηδίας » κατέληξε. Αυτό θα συμβεί τα επόμενα 50 χρόνια.

Αυτά από μια γυναίκα που βίωσε το Ισλάμ, κι όχι από κάποιον «ακροδεξιό» τυχαίο άνθρωπο.
voicenews.gr/Με πληροφορίες από Voice of Europe