Απορρίπτει τον υπερδιπλασιασμό ο Βαρέλα, οδεύει σε άλλες πολιτείες!

Η πρόταση του ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Βαρέλα απορρίπτει τον υπερδιπλασιασμό και οδεύει προς άλλες πολιτείες.

Αρνητική φαίνεται πως είναι η εξέλιξη για τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος δείχνει με τη στάση του ότι το μέλλον του θα είναι μακριά από την Τούμπα και από την ομάδα που απογείωσε την καριέρα του.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του SDNA, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός απορρίπτει την πρόταση του ΠΑΟΚ που ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ ως πάγιο ποσό ενώ συμπεριλαμβάνει και πολλά μπόνους που μπορούν να στείλουν σε μυθικά ύψη την τριετή πρόταση.

Έχοντας πατήσει τα 31, ο ΠΑΟΚ του έστρωσε χαλί από εκατομμύρια, με ένα συμβόλαιο που προβλέπει υπερδιπλασιασμό σε ετήσια βάση για τριετές συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που θα εξασφάλιζε τον ίδιο αλλά και την… άμυνα του ΠΑΟΚ για μια τριετία, καθώς το δέσιμο του με την ομάδα, με τον Κρέσπο και την πόλη, είναι αδιαμφισβήτητο.

Με όλη του την στάση όμως, ο Βαρέλα δείχνει πως βλέπει το μέλλον του μακριά από την Τούμπα, με αλλεπάληλλα μπρος-πίσω από τον ατζέντη του, τον ίδιο να ταλαντεύεται διαρκώς και τελικά να επιδιώκει όπως κάθε επαγγελματίας έχει δικαίωμα να κάνει, ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο, προφανώς σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, υπερδιπλασιάζει στην ουσία την ετήσια αμοιβή του ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζοντας πως υπήρξε από τους πρωτεργάτες της επιτυχίας του Δικεφάλου.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ προς την πλευρά του Φερνάντο Βαρέλα ήταν συγκεκριμένη και επί μήνες οι επιτελείς του ΠΑΟΚ περίμεναν την απάντησή του προκειμένου να «τρέξουν» τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν για μήνες καθώς ο Βαρέλα απέρριψε όλες τις προτάσεις του ΠΑΟΚ, και όλα δείχνουν πως ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας ξεκινάει χωρίς τον 31χρονο στόπερ…