Χαμός στο Twitter για τον «αντιστασιακό» Καρανίκα που… φωνάζει την αστυνομία! (φωτο&βιντεο)

Καυστικά σχόλια για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού που κάλεσε την αστυνομία όταν οι πολίτες που τον εντόπισαν, διαμαρτυρήθηκαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Το βίντεο που δείχνει τον Νίκο Καρανίκα να τσακώνεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη Μακεδονία, έχει γίνει viral στα social media και πλέον η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τον «αντιστασιακό» σύμβουλο του πρωθυπουργού.

Πολλοί τον παρομοιάζουν με τον αείμνηστο ηθοποιό Στάθη Ψάλτη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που καυτηρίασαν την κίνηση του Καρανίκα να φωνάξει την αστυνομία, διότι τον «έκραξαν» για τη Μακεδονία.

Ο κ.Καρανίκας βρισκόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια της οδού Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες», του είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο πρωθυπουργός σύμβουλος άρχισε να υπερασπίζεται τη Συμφωνία. «Η Μακεδονία είναι ελληνική. Μακεδόνες είμαστε εμείς»,του είπε η γυναίκα. «Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία….» άρχισε να λέει για να πάρει απάντηση: «Εμείς τί είμαστε Νότια;» Τότε ο κ.Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία «λέει ότι είναι σλάβοι» (σ.σ. οι Σκοπιανοί).

«Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα;» ρώτησε ξανά η γυναίκα, πριν παρέμβει και δεύτερος πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Καρανίκα, του είπε ότι «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία». Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του και αντιληφθείς ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του την αντιπαράθεση ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει. «Είμαι σε δημόσιο χώρο…» αντέτεινε ο πολίτης, ενώ ο σύμβουλος στρατηγικής ζήτησε να κληθεί ένας αστυνόμος. Στο σημείο αυτό η καταγραφή σταματά…

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wv86MVgqNVY

Ο Ν. Καρανίκας αντιμέτωπος με πολίτες στη Θεσσαλονίκη

Οι αναρτήσεις για τον «αντιστασιακό» Νίκο Καρανίκα, ο οποίος καταφεύγει στην αστυνομία για τις διαμαρτυρίες των πολιτών σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι άκρως ειρωνικές για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια στα social media: