ΔΕΙΤΕ! Ξεκίνησε ο ΠΟΛΕΜΟΣ και η ΛΑΣΠΗ κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ!

Η ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής συνηθίζει εδώ και πολύ καιρό να μεταφράζει πολλές ειδήσεις από τα ελληνικά στα αγγλικά, καθώς διαθέτει ειδική αγγλική έκδοση.
Όμως φαίνεται ότι η σελίδα δεν κάνει απλώς μετάφραση των ειδήσεων, αλλά λόγω της επισκεψιμότητος από τις Ηνωμένες Πολιτείες φροντίζει να μεταφέρει τις ειδήσεις αναλόγως.
Αυτό, φυσικά, δεν το γράφουμε τυχαία. Έπεσε στην αντίληψή μας ένα άρθρο της Καθημερινής για τον Κυριάκο Βελόπουλο με αφορμή τη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του News247 fm 88,6.

Στην ελληνική έκδοση χαρακτηρίζει τον Κ. Βελόπουλο με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς που επιλέγει το σύστημα περί «ακραίων απόψεων» και «τηλεπωλητή».

Δείτε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα

 Δεν… επιθυμεί συνεργασία με τη Ν.Δ. ο Βελόπουλος

Τις γνωστές από τις εκπομπές τηλεπωλήσεων απόψεις του για προσφυγικό-μεταναστευτικό και Μακεδονικό επικαλούμενος χθες, ο κ. Κυρ. Βελόπουλος δήλωσε ότι δεν προτίθεται να συνεργαστεί μετεκλογικά με τη Ν.Δ., στην περίπτωση μη αυτοδυναμίας. «Με αυτή τη Ν.Δ. όχι. Δεν μπορώ να συνεργαστώ με κάποιον που συμφώνησε να δίνεται ιθαγένεια, συμφώνησε σε τζαμί στην Αθήνα και είπε ότι δεν μπορεί να αλλάξει τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικά (News247) το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ και νυν πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, που αποσπώντας ποσοστό 4,1% στις ευρωεκλογές εξασφάλισε την είσοδό του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Πήραμε κόσμο από όλα τα κόμματα, καθώς το δικό μας έχει πρόγραμμα που δεν έχουν όλοι οι άλλοι», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Στο μόνο που άλλαξε χθες, συγκριτικώς με τις ημέρες της παρουσίας του τις ημέρες των τηλεπωλήσεων, ήταν αναφορικά με τη γνωστή υπόθεση της προώθησης βιβλίων που –όπως έλεγε– εμπεριείχαν χειρόγραφες επιστολές του Ιησού. Ο πρόεδρος της Ε.Λ. χθες υποστήριξε ότι όταν μιλούσε για περγαμηνή που βρίσκεται στο Αγιον Ορος δεν εννοούσε ότι «την έγραψε ο Ιησούς. Οποιος τα έβλεπε αυτά στην τηλεόραση και πίστευε κάτι τέτοιο, είναι ημιμαθής» ανέφερε. Ωστόσο, διαφημίζοντας το προϊόν, έλεγε επί λέξει: «Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Γράφει ο ίδιος. Είναι δικές του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού. Του Θεού μας».