ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ τις Πρέσπες! ΣΑΛΟΣ και για τον Μαυρωτά…

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς είναι τελικά ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. “Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι, ανέλαβα αυτό το πόστο που το ξέρω, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη”, δήλωσε ο ίδιος ο οποίος θα παραιτηθεί όμως από αντιπρόεδρος του Ποταμιού.

Πάντως έχουν εκδηλωθεί οι πρώτες αντιδράσεις καθώς ο κ. Μαυρωτάς είχε ψηφίσει “ναι” στην Συμφωνία των Πρεσπών επί ΣΥΡΙΖΑ. Τρία «ναι» έλαβε συγκεκριμένα  η Συμφωνία των Πρεσπών από βουλευτές του Ποταμιού. Ο λόγος για τον Σταύρο Θεοδωράκη, Γιώργο Μαυρωτά και Σπύρο Λυκούδη. Δηλαδή και η δική του ψήφος  ήταν καθοριστική για να περάσει η Συμφωνία την οποία δεν ψήφισε η ΝΔ

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία ο ίδιος υπερψήφισε, χθες υποστήριξε  ότι τώρα είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, που δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό. “Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε” είπε.

ΠΗΓΗ