Εκλογές 2019: Δείτε τι ζητεί εδώ και τώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Εκλογές 2019: Μετά τον Παναγιώταρο και τον Μιχαλολιάκο, και ο Κασιδιάρης δεν αντέχει την αποτυχία.

Εκλογές 2019: Δεν μπορούν ακόμη να δεχθούν στη Χρυσή Αυγή ότι δεν μπαίνουν στη Βουλή. Μπορεί η Χ.Α στις εκλογές του 2012 να συγκέντρωσε υψηλό ποσοστό, όμως το 2019 οι Έλληνες ψήφισαν «όχι» . Χαρακτηριστικό του ότι δεν μπορούν να δεχθούν την ήττα τους είναι ότι σύσσωμη η ηγετική ομάδα έχει χάσει την ψυχραιμία της.

Πρώτα ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τις δηλώσεις που έκανε ότι η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει στους δρόμους, από όπου ξεκίνησε, στη συνέχεια ο Ηλίας Παναγιώταρος, που δεν μπορεί να δεχθεί ότι δεν είναι πλέον βουλευτής, και τώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης, που γράφει: «Προχωράμε σε άμεση επανακαταμέτρηση των ψήφων σε όλη την επικράτεια!».

Δείτε και εδώ 

  • Η Χρυσή Αυγή είναι εκτός Βουλής διότι τα αριστερά κόμματα και η Ν. Δ συναποφάσισαν να τεθεί εκτός Βουλής , διότι τους στέρησε να εκφράσουν το λόγο της στον Ελληνικό Λαό, απαγορεύοντας στα MEDIA να δέχονται βουλευτές και κομματικά στελέχη της να ομιλούν. Χαρακτήρισαν το τρίτο κόμμα της Βουλής ως “Εγκληματική Οργάνωση, χωρίς να δένει η υπόθεση νομικά. Τους στέρησαν κάθε νόμιμη επιχορήγηση. Οι αριστεροί δήμαρχοι δεν τους έδιναν δημόσιο χώρο για συγκεντρώσεις, αλλά και να κλείσουν κάποια αίθουσα ξενοδοχείου, Δημιούργησαν κλίμα τρομοκρατίας, ώστε κατά τις εκλογές της 7-7-2019 να μην εκπροσωπούνται σε εκλογικά κέντα, με πιθανή καλπονοθεία.Το 50% του εκλογικού σώματος δεν προσήλθε στις κάλπες, λόγω δυσαρέσκειαςή τρομοκρατίας.