Έλληνας κροίσος ετών 63 παντρεύεται 25χρονο εκρηκτικό μοντέλο! (ΦΩΤΟ)

Ο έρωτας είναι σίγουρα τυφλός. Όταν το πάρει απόφαση ρίχνει τιςσαϊτες του χωρίς να υπολογίζει λεπτομέρειες όπως η εμφάνιση και η ηλικία.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην 25χρονη Μαρκγκερίτα Αράνια από την Πορτογαλία. Το εκρηκτικό μοντέλο έπεσε στην παγίδα που της έστησε ο θεός Έρωτας και την πάτησε με τον 63χρονο Έλληνα κροίσο Μήλος Κάντ.

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν», δηλώνει η καλλονή από την Ιβηρική χερσόνησο η οποία αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της στο κόκκινο χαλί των Καννών.

Ο 63χρονος ομογενής, ο οποίος είναι εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης club, έπεσε στα γόνατα μπροστά στους φωτογράφους και πρόσφερε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην 25χρονη αγαπημένη του η οποία δεν έδειξε να το σκέφτεται καθόλου.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στις 15 Απριλίου. Γνωρίστηκαν μια μέρα που η εκρηκτική 25χρονη χόρευε ημίγυμνη στο «The Princess Club» στη Λουκέρνη της Ελβετίας, μαγαζί στο οποίο ο Καντ τυγχάνει να είναι συνιδιοκτήτης.

Η Μαργκερίτε Αράνια είναι γνωστή στα πορτογαλικά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης καθώς είχε βγει νικήτρια σε ριάλιτι με τον τίτλο «Love on top».