Επεισόδια και μολότοφ πριν την προεκλογική ομιλία Κασιδιάρη! (φωτο)

Συμπλοκές, μολότοφ και κρότου λάμψης κοντά στην Λεωφόρο Αθηνών, λίγο πριν την προεκλογική συγκέντρωση του Ηλία Κασιδιάρη.

Συγκέντρωση στον σταθμό του Μέτρο Κεραμεικός και πορεία προς την πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων, κομμάτων, δημοτικών παρατάξεων της αριστεράς. Μαζί τους και δεκάδες κάτοικοι της Αθήνας που διαδηλώνουν κατά της προεκλογικής συγκέντρωσης της δημοτικής παράταξης της Χρυσής Αυγή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν και επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες  στο σημείο συγκεντρώθηκαν και αντιεξουσιαστές, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια με μολότοφ και κρότου λάμψης.

Μάλιστα, κλειστός με απόφαση της αστυνομίας παραμένει ο σταθμός του μετρό Κεραμεικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δρόμος στην οδό Σπύρου Πάτση έχει αποκλειστεί, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν… όποτε χρειάζεται περιορισμένη χρήση χημικών, ούτως ώστε να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Δείτε φωτο από τις συγκρούσεις Κασιδιάρη


Δείτε φωτο από την αντιφασιστική συγκέντρωση στον Κολωνό πριν την προεκλογική ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη
Κασιδιάρη


Η ενημέρωση αναφέρει πως για τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, 17.05.2019, ήταν προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου με την «Ελληνική Αυγή» και βουλευτή του ακροδεξιού μορφώματος Ηλία Κασιδιάρη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Κολωνού.

Οι συγκεντρωμένοι με βασικό σύνθημα «Έξω οι νεοναζί από τις γειτονιές» ζητούν τον αποκλεισμό των στελεχών της οργάνωσης από την εκλογική διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία ενώ διμοιρίες και κλούβες των ΜΑΤ έχουν στήσει φραγμό στην οδό Σπύρου Πάτση.