Γκολφ και ναυτιλία για καλό σκοπό

Το 5ο Greek Maritime Golf Event θα στηρίξει το «Μαζί για το Παιδί»

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για το κορυφαίο τουρνουά γκολφ της ναυτιλιακής κοινότητας, «Greek Maritime Golf Event», που θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά στην Costa Navarino στις 8-9 Ιουνίου 2019, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας.

To 5ο Greek Maritime Golf Event θα ενισχύσει την ένωση «Μαζί για το Παιδί» με δύο τρόπους:
α) Κατά τη διάρκεια του αγώνα shotgun scramble, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου το πρωί, οι παίκτες του τουρνουά που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούν για την υποστήριξη του καλού σκοπού της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, θα παρέχεται η δυνατότητα στους γκολφέρ να αγοράσουν έως 3 επιπλέον προσπάθειες, στην τρύπα 10 του The Dunes Course.
β) Κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που θέλουν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί.

Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στην Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο, εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 η Ένωση τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Μαζί για το Παιδί»: www.mazigiatopaidi.gr

Οι εγγραφές για το φετινό τουρνουά συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ήδη τις ομάδες τους. Οι ερασιτέχνες λάτρεις του γκολφ θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε ομαδικό επίπεδο, σχηματίζοντας ομάδες των τεσσάρων ατόμων και να αγωνιστούν στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course. Ο αριθμός των συμμετεχόντων, όλοι ηγετικά στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, έχει οριστεί στις 20 ομάδες (80 παίκτες). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το αίτημα εγγραφής τους στο ακόλουθο e-mail: info@maritimegolf.com.gr

Το πρόγραμμα του φετινού τουρνουά επιφυλάσσει μοναδικές στιγμές και εκπλήξεις για κάθε συμμετέχοντα. Δείτε εδώ το video με τις καλύτερες στιγμές από το περσινό Greek Maritime Golf Event και ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερη δράση: https://youtu.be/EF-WNRBL3uA

Το «Greek Maritime Golf Event», διοργανώνεται από την Golf Events 18 και αποτελεί πρωτοβουλία των αναγνωρισμένων Ελλήνων PGA golfers κ.κ. Παναγιώτη και Θάνου Καραντζιά. Tο κορυφαίο τουρνουά γκολφ απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Platinum Sponsor: The Marshall Islands Registry IRI
Golden Sponsors: Mainline Shipping Company, Onego Shipping Company, Jotun Hellas
Silver Sponsors: Ross Shipbrokers, Swift Marine, Arrow Hellas
Official Airline Partner: Qatar Airways
Official Travel Partner: Marine Tours
Official Timekeeper: Piaget
Official Supporters: Pylos Poems, Golf Events 18, Handy Chart, The Westin Resort Costa Navarino, Aegean Naturals, Ποσειδωνία, Ergon
Welcome Cocktail Sponsor: METAXA

Photo Credits: Greek Maritime Golf Event