Η Δανία ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ευρώπης! «Η Ευρώπη είναι δική μας» φώναξαν ενώ ισλαμιστές είχαν «καταλάβει» την πλατεία… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μια κίνηση με πολύ μεγάλη σημασία έκανε προ ημερών η «Γενιά της Ταυτότητας» της Δανίας (Generation Identitær) στην Κοπεγχάγη.
Η ακτιβιστική ομάδα διέκοψε πριν από τέσσερις ημέρες τη μεγαλύτερη εκδήλωση του ραμαζανιού των μουσουλμάνων στη Δανία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.
Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη η προσευχή των μουσουλμάνων οι ακτιβιστές ανέβηκαν σε ένα κτίριο και άπλωσαν ένα πανό που έλεγε «Η Ευρώπη είναι δική μας».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησαν οι άνθρωποι της οργανώσεως με αγγλικούς υπότιτλους:

Επιπλέον, οι ακτιβιστές της «Γενιάς της Ταυτότητας» άπλωσαν πριν από λίγες ημέρες ένα πανό που έλεγε «Σταματήστε τη Μεγάλη Αντικατάσταση!», εννοώντας την αντικατάσταση των Ευρωπαίων Χριστιανών από μουσουλμάνους λαθροεισβολείς.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Η Ευρώπη πρέπει να αντιδράσει δυναμικά στα όσα συμβαίνουν σήμερα, καθώς όσο ο χρόνος περνάει γίνεται και πιο δύσκολο να αντιστραφεί η δημογραφική πτώση και η ισλαμική δημογραφική αύξηση. Σε λίγα χρόνια, εάν συνεχίσουμε έτσι, το μέλλον θα είναι από ζοφερό, αδύνατο να υπάρχει για τους Ευρωπαίους.
Με πληροφορίες από redskywarning.blogspot.com