Η Λαμία δείχνει το δρόμο προς το ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στο κάλεσμα του Κ. Βελόπουλου για ΕΝΩΣΗ των Ελλήνων… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε την Πέμπτη την προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, στο Ξενοδοχείο Σαμαράς (Αθανασίου Διάκου 14) στην Λαμία εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Όπως βλέπετε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, οι πολίτες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα όπου με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσαν τις αποκαλυπτικές αναλύσεις του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για όλα τα φλέγοντα θέματα.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μίλησε για την ανάγκη να μπει στο ευρωκοινοβούλιο μια πραγματικά πατριωτική δύναμη και ανέλυσε τους λόγους που το κόμμα της ΛΥΣΗΣ είναι η επιλογή που χρειάζεται η Ελλάδα.

Σημείωσε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στα σχέδια των Βρυξελλών για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης.Ο Κ. Βελόπουλος μίλησε φυσικά και για τα προβλήματα της περιοχής .

Παρακολουθείστε μερικά αποσπάσματα από τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ:Ο Κυριάκος Βελόπουλος ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δείτε εδώ το βίντεο