Η Ζέτα Δούκα μιλά για την προσωπική της ζωή: «Αν με τον Μιχάλη δεν περνάω καλά, θα χωρίσω»

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» και έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά και στον λόγο για τον οποίο δεν έχουν παντρευτεί. Επίσης η Ζέτα Δούκα δεν δίστασε να πει ότι θα σκεφτόταν τον χωρισμό, αν δεν περνούσε καλά στη σχέση της.

«Αν με τον Μιχάλη δεν περνάω καλά και δεν μου αρέσει αυτό που κάνω μαζί του, θα χωρίσω. Θα χωρίσω με έναν τρόπο πολιτισμένο. Οι γονείς μου δεν χώρισαν πολιτισμένα, ήταν ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί. Αυτό που με πληγώνει μέχρι τώρα είναι η κακή σχέση των γονιών μετά από πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία από το να μένουν ενωμένοι για τα παιδιά. Εμένα οι γονείς μου αιφνιδίως χώρισαν. Πολλά σου είπα για τους γονείς μου» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τον θεσμό του γάμου η ίδια αποκάλυψε: «Δεν παντρεύτηκα και ούτε θα παντρευτώ. Γιατί να παντρευτώ; Ούτε σύμφωνο συμβίωσης έκανα, γιατί δεν έχει καμία σημασία. Το όνομα του παιδιού το αναγνωρίσαμε και κάναμε ονοματοδοσία. Και ο Μιχάλης το ίδιο είναι. Είμαστε δεμένοι μια ζωή, δεν χρειαζόμαστε καμία εκκλησία, καμία υπογραφή για να δεθούμε».

govastileto.gr