Θίχτηκε και ο Μουζάλας!

Και ο Μουζάλας κατά Κουρουμπλή: Η συνάντησή του με τον Αμβρόσιο μας προσβάλλει όλους!

Αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη, είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο, είπε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ένας ακόμη συνυποψήφιος του Πάνου Κουρουμπλή στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, επέκρινε τον πρώην υπουργό για τη συνάντηση που είχε προ ημερών με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, κάνοντας ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος. Μετά τη σκληρή επίθεση από τον Κώστα Αρβανίτη και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ήλθε και ο Γιάννης Μουζάλας να χαρακτηρίσει απαράδεκτη τη συνάντηση. Μιλώντας στο Attica tv (και την εκπομπή «Εμπράκτως») ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υποστήριξε ότι «αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη, είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πως του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή. Αυτή η συνάντηση προσβάλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή»!

Ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι το ξεκάθαρο διακύβευμα των προσεχών ευρωεκλογών αποτελεί η ανάσχεση των ακροδεξιών ρευμάτων και η δημιουργία ενός νέου οικονομικού μίγματος στην Ευρώπη που θα επικεντρώνει στο κοινωνικό κράτος. «Η άνοδος της ακροδεξιάς οφείλεται στις πολιτικές λιτότητας που επεβλήθησαν από την Ευρώπη και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ακολουθήθηκαν», σημείωσε χαρακτηριστικά, στρέφοντας ταυτόχρονα τα «πυρά» του προς τον Μάνφρεντ Βέμπερ, υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Κομισιόν, αλλά και στα κόμματα της παραδοσιακής δεξιάς που έχουν υιοθετήσει ακροδεξιά πρακτική και ορολογία, όπως υπογράμμισε.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ως μια «καλή συμφωνία» και εξέφρασε την άποψη ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ αυτής, προκειμένου η συγκεκριμένη διμερής συμφωνία να γίνει κατανοητή στο ευρύ κοινό και σε όσους αντιδρούν σφοδρά.