ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Κουρουμπλή για Αμβρόσιο: Μπορεί να ήταν λάθος η συνάντηση μαζί του!

Μετά τον εσωκομματικό σάλο και τις έντονες αντιδράσεις...

Πριν από δύο ημέρες όχι μόνο δεν μιλούσε για λάθος αλλά είχε υπεραμυνθεί της απόφασής του να συναντήσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στη Δημοκρατία δεν… χωρούν αποκλεισμοί!
Στην παραδοχή ότι… ίσως ήταν λάθος η συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο προχώρησε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η «στροφή» του Παναγιώτη Κουρουμπλή σημειώνεται μετά τον εσωκομματικό σάλο και τις έντονες αντιδράσεις που συνεχίζει να προκαλεί η συνάντηση του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά, «οι απόψεις μου για τη Δημοκρατία είναι γνωστές, μπορεί να ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου αλλοιώθηκαν επειδή έγινε αυτή η συνάντηση, έχω πάντα τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες απόψεις για όποιους εκφράζουν απόψεις μισαλλοδοξίας, αφού και στην Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο ημέρες πριν ο πρώην υπουργός όχι μόνο δεν μιλούσε για λάθος αλλά είχε υπεραμυνθεί της απόφασης του να συναντήσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στη Δημοκρατία δεν… χωρούν αποκλεισμοί! Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είχε επιλέξει μάλιστα να εκφράσει την άποψη αυτή με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας πανικό αλλά και έντονη δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου…

Με τις σημερινές δηλώσεις του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επιχειρεί να ρίξει τους τόνους αλλά και να βάλει ένα φρένο στις δημόσιες επικρίσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζουν να εκδηλώνονται με έντονο τρόπο.