Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουκουρεστίου: Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων! (BINTEO)

Στα κατεστραμμένα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και συνομίλησε με τους ανθρώπους των οποίων οι περιουσίες καταστράφηκαν από κουκουλοφόρους που ζητούν να πάρει άδεια ο εκτελεστής-δολοφόνος της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν γίνεται όλη η πόλη να είναι όμηρος 30 τραμπούκων και πως την επόμενη ημέρα των εκλογών αυτό θα σταματήσει.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Βουκουρεστίου
«Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Την επόμενη ημέρα αυτό θα σταματήσει. Είναι θέμα πολιτικής βούλησης. Αυτή η εικόνα θα σταματήσει. Δεν γίνεται οι καταστηματάρχες να είναι στο έλεος των τραμπούκων. Αν ο ελληνικός λαός μάς εμπιστευτεί, αυτό θα σταματήσει», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη, συνομίλησε με καταστηματάρχες, οι οποίοι του εξέφρασαν την αγανάκτησή τους και του είπαν πως είναι πλέον στο έλεος των κουκουλοφόρων. «Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο».

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς εξέφρασαν το παράπονό τους ότι κανένας από την κυβέρνηση δεν πήγε στο σημείο να δει τις καταστροφές που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι.