Λαμία: 29 χρόνια φυλακή για τον δικηγόρο που ασελγούσε στην εγγονή του! Καταπέλτης ο εισαγγελέας! (BINTEO)

Η ιατροδικαστική έκθεση έριξε άπλετο φως στην υπόθεση που συγκλόνισε τη Λαμία.

Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον 69χρονο δικηγόρο. Η ιατροδικαστική έκθεση έριξε άπλετο φως στην υπόθεση που συγκλόνισε τη Λαμία. Παρουσία ψυχολόγου είχε επιβεβαιώσει το περιστατικό στην αστυνομία το επτάχρονο κορίτσι. Το χρονικό της φρίκης που οδήγησε στη σύλληψη του δικηγόρου.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον 69χρονο δικηγόρο από τη Λαμία που είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο για ασέλγεια σε βάρος της επτάχρονης εγγονής του.

Τα στοιχεία που είχαν προκύψει για την δράση του 69χρονου δικηγόρου από τη Λαμία ήταν αποκαλυπτικά μετά την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αλλά και της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση.

Έτσι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο δράστης είχε προφυλακιστεί ενώ σήμερα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας τον καταδίκασε σε 29 χρόνια κάθειρξης.Το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλόνισε τη Λαμία ξεκίνησε όπως αναφέρει το tvstar όταν μια κυρία που πρόσεχε το επτάχρονο κορίτσι και τον εννιάχρονο αδερφό της, μαζί με τον διευθυντή του σχολείου που πήγαινε το κορίτσι, κατήγγειλαν στις αρμόδιες αρχές πως η επτάχρονη έφερε σημάδια κακοποίησης.

Το κορίτσι επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου τους φόβους των εκπαιδευτικών, και παρουσίασε ως υπαίτιο τον παππού της. Ο 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη φωνάζοντας στους δημοσιογράφους πως είναι αθώος και η αθωότητα του θα αποδειχθεί.
Τα ευρήματα ωστόσο της Ιατροδικαστικής έκθεσης από την κυρία Ακριβούση ήταν καταπέλτης για τον 69χρονο και έκαναν ακόμη και τον δικηγόρο του, Δημήτρη Κρούπη, να τον εγκαταλείψει.

tvstar.gr