Μανιάτης: «Άθλιοι τυχοδιώκτες» κατέστρεψαν τη ΔΕΗ!

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σχολιάζει τις ζημιές ύψους 542 εκατ. ευρώ της ΔΕΗ
Επίθεση κατά της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ για την ανακοίνωση ζημιών, ύψους 542 εκατ. ευρώ για το 2018, εκτόξευσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης ζητώντας να λογοδοτήσουν πολιτικά, αλλά και ποινικά, «οι άθλιοι τυχωδιώκτες» που κατέστρεψαν τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «τους την παρέδωσα με κέρδη 400 εκατ. € το 2014 και χρησιμοποιεί τους χαρακτηρισμούς «ανέντιμοι, ανήθικοι και ανίκανοι», λέγοντας ότι διαχειρίστηκαν για λογαριασμό του ελληνικού λαού το 51% της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας και την κατάντησαν στο μεγαλύτερο συστημικό κίνδυνο για κατάρρευση της εθνικής οικονομίας.

«Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο: Αλ. Τσίπρας, Γ. Σταθάκης, Π. Σκουρλέτης, Π. Παναγιωτάκης. Ακύρωσαν τη “Μικρή ΔΕΗ” που νομοθέτησα το 2014 και θα έφερνε 4 δις ευρώ έσοδα κι επενδύσεις. Ξεπούλησαν το 50% των κερδών της εταιρείας με μηδενικό αντάλλαγμα. Ολετήρες ολόκληρου του ενεργειακού συστήματος της χώρας», επισήμανε ο κ. Μανιάτης και κατέληξε: «Οι προειδοποιήσεις τέλος, τώρα είναι η ώρα της λογοδοσίας».

Δείτε την ανάρτηση: