Μάνος Δασκαλάκης σε Κούγια για Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκλαιγε υποκρινόμενη

Συνεχίζεται σήμερα με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, εν μέσω εντάσεων.


Ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζει την υποβολή ερωτήσεων στον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος καταθέτει για τρίτη συνεδρίαση με την κατηγορούμενη να παρακολουθεί μαυροφορεμένη τη διαδικασία.
Στο επίκεντρο της σημερινής εξέτασης βρέθηκαν τα μηνύματα που αντάλλασσε το ζευγάρι μετά το θάνατο της δεύτερης κόρης τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε – στην προηγούμενη διαδικασία – πως υποκρινόταν, με τον Αλέξη Κούγια να τον χαρακτηρίζει αναξιόπιστο. Αλέξης Κούγιας: Πως το αντιλαμβάνεται αυτό η κατηγορούμενη; Είχε καταλάβει ότι υποκρίνεστε;

Μ. Δασκαλάκης: Δεν είχε αντιληφθεί τίποτα.

Α. Κούγιας: Η κατηγορούμενη υποκρινόταν;

Ν. Δασκαλάκης: Δεν νομίζω (…)

Αλέξης Κούγιας: Για ποιο λόγο να σκοτώσει τη Τζωρτζίνα;

Μάρτυρας: Στις 15 Ιανουαρίου της είπα να μείνουμε χωριστά αλλά να έχουμε καλές σχέσεις για το καλό του παιδιού.

Ο Αλέξης Κούγιας διάβασε μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη στο οποίο λέει – στις 28 Ιανουαρίου 2022 – στη Ρούλα Πισπιρίγκου πως την αγαπά με τον Μάνο Δασκαλάκη να του απαντά πως: «Υπάρχει ροή μηνυμάτων… έχετε επιλεγμένα μηνύματα».
Τι είπε για τη Μαλένα

Ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ότι η σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου πριν το θάνατο της Μαλένας «ήταν ιδανική».

Αλέξης Κούγιας: Στέκεται αυτό που λέτε με το ότι επιδίωκε να σκοτώνει τα παιδιά για να μην σας χάσει; Καταρρέει αυτό που λέτε…

Μάρτυρας: Είναι μια εικασία. Επειδή το 2018 είχα κάνει εξωσυζυγική σχέση και το δέχτηκε… Μετά έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για το παιδί και εγώ μόνος στην Πάτρα… Πάνω σε αυτό το στηρίζω.

Αλέξης Κούγιας: Έχετε ιδανική σχέση και σκοτώνει τη Μαλένα;

Μάρτυρας: Μια εικασία είναι.

Πρόεδρος: Γιατί το περιγράφετε ως ιδανικό; Αυτό είναι το ιδανικό για εσάς ενώ είχατε εξωσυζυγική σχέση το 2018;

Μάρτυρας: Βρέθηκα δυο τρεις φορές. Της το είπα το δέχτηκε… Ήταν κάτι εξωσυζυγικό, σαρκικό.

Αλέξης Κούγιας: Το λέτε πρώτη φορά.

Μάρτυρας: Δεν το απέκρυψα.
«Έλεγε ψέματα και έκλαιγε εύκολα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε, απαντώντας σε ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια, πως η κατηγορούμενη έλεγε ψέματα και έκλαιγε εύκολα. Υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει ψέματα για επεισόδιο όπου ο ίδιος φαίνεται να την έχει χτυπήσει. «Κάθε φορά ακόμη και σε μικρό τσακωμό έπαιρνε συγγενικά μου πρόσωπα και τους δημιουργούσε μια εικόνα άσχετη, έλεγε ψέματα» είπε, ενώ στη συνεχεία κατηγόρησε την 34χρονη για υποκρισία. «Έκλαιγε υποκρινόμενη. Από την αρχή της σχέσης μου είχε πει “μπορώ να κλάψω”» ανέφερε.

Ο μάρτυρας απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις επανέλαβε πως επέστρεψε στο σπίτι τους μετά το θάνατο της Ίριδας για την Τζωρτζίνα, επιμένοντας πως επιδίωξη της κατηγορούμενης ήταν να τον φέρει πάλι κοντά της.

Αλέξης Κούγιας: Τι θα κέρδιζε με τη δολοφονία της Ίριδας;

Μάρτυρας: Την επιστροφή μου από το πένθος. Ήξερε ότι η Τζωρτζίνα είναι η αδυναμία μου… Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα σκότωνε τα παιδιά.
Ένταση Αλέξη Κούγια με δημοσιογράφο

Στο μεταξύ πριν ανέβει η έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Αλέξης Κούγιας διαμαρτυρήθηκε, απευθυνόμενος με έντονο ύφος, σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο για αναφορές σε βάρος του

ΠΗΓΗ. Newsit.gr