«Μύλος» με μηνύσεις και καταγγελίες στη Ρόδο: Υποστηρίζει ότι την βίαζαν ομαδικά!

Διατείνεται ότι γνωρίζει την αλλοδαπή και διατηρεί μαζί της φιλικές σχέσεις, ενώ οι τρείς μηνυόμενοι είναι απλά γνωστοί του.

Και νέα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης, προκάλεσε η υποβολή μηνύσεως από έναν έγγαμο κάτοικο Ρόδου, εις βάρος των 3 ημεδαπών, που καταγγέλθηκαν από μια 31χρονη Αλβανή υπήκοο για εκβίαση και για ομαδικό βιασμό.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η εξέλιξη αυτή καταγράφεται, ενώ έχει τεθεί στο αρχείο με διάταξη που εξέδωσε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η μήνυση της 31χρονης και εκκρεμεί η αξιολόγηση προσφυγής που άσκησε ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για την ακύρωσή της.

Επιπλέον εκκρεμεί η αξιολόγηση μηνύσεων εις βάρος της 31χρονης από δύο εκ των καταγγελλομένων που διατείνονται ότι τους καταμήνυσε ψευδώς και τους συκοφάντησε.
Πιο συγκεκριμένα ένας έγγαμος, κάτοικος της Ρόδου, στρέφεται με την μήνυσή του κατά των τριών ημεδαπών, που καταμηνύθηκαν από την αλλοδαπή για εκβίαση με ροζ βίντεο προκειμένου να υποκύπτει σε ερωτικά όργια και για βιασμό.

Όπως εκθέτει την 22α Ιανουαρίου 2019 κλήθηκε από τον Πταισματοδίκη Ρόδου για να εξετασθεί ενόρκως ως μάρτυρας στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης εις βάρος της αλλοδαπής, κατοίκου Νέας Μάκρης Αττικής, κατόπιν της από 8 Οκτωβρίου 2018 εγκλήσεως που είχε υποβάλει ο πρώτος μηνυόμενος εις βάρος της, στην οποία με έκπληξη διαπίστωσε πως τον είχε προτείνει ως μάρτυρα.

Διατείνεται ότι γνωρίζει την αλλοδαπή και διατηρεί μαζί της φιλικές σχέσεις, ενώ οι τρείς μηνυόμενοι είναι απλά γνωστοί του.
Ισχυρίστηκε ότι η αλλοδαπή, που διέμενε από το έτος 2016 στη Ρόδο, του είχε εκμυστηρευθεί ότι οι μηνυόμενοι και ειδικότερα ο πρώτος την εκβίαζε, δίχως να του αναφέρει περαιτέρω πληροφορίες κι εκείνος την συμβούλεψε να αποτανθεί στην αστυνομία.

Διαπίστωσε, όπως ισχυρίζεται, ότι οι 3 ημεδαποί ισχυρίστηκαν ψευδώς και συκοφαντικώς πως διατηρούσε δήθεν εξωσυζυγική σχέση με την αλλοδαπή κι ότι εκείνοι ως δήθεν φίλοι του προσπάθησαν να την απομακρύνουν από εκείνον για να διασώσουν την οικογένειά του.

Η αλλοδαπή από την άλλη διατείνεται πως την βίαζαν ομαδικά, την κατέγραφαν σε βίντεο αρχικά με τα κινητά τους τηλέφωνα κι έπειτα με επαγγελματική κάμερα και την απειλούσαν ότι αν δεν συναινούσε σε ερωτική πράξη μαζί τους, θα αναρτούσαν τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Έπειτα ισχυρίστηκε πως ανακάλυψε ότι είχαν πράγματι αναρτηθεί βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο στα οποία συμμετείχε η ίδια και ο πρώτος των μηνυομένων ημεδαπών.
Υποστηρίζει ότι είναι ψευδές ότι η αλλοδαπή τούς καταμήνυσε ως εκδίκηση για το ό,τι εξαιτίας τους διακόπηκε η ερωτική σχέση που δήθεν διατηρούσε μαζί της.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι είναι ψευδές ότι ο πρώτος των μηνυομένων του ανακοίνωσε ότι για να αμυνθεί έναντι των ισχυρισμών της αλλοδαπής είναι υποχρεωμένος να αποκαλύψει τον ερωτικό τους δεσμό κι ότι τον είχε διαβεβαιώσει ότι θα επικοινωνούσε μαζί της για να ανακαλέσει την μήνυσή της.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι οι τρεις ημεδαποί και μηνυόμενοι δε δίστασαν να τον συκοφαντήσουν πως δήθεν ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την αλλοδαπή, μια πράξη που, εκτός από ανήθικη και αντίθετη στα χρηστά ήθη, αποτελεί και ποινικό αδίκημα, η τιμώρηση του οποίου προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα.

Ως συνήγοροι υπεράσπισης των 3 υπόπτων παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Μύριαμ Νεοφύτου και ως συνήγορος πολιτικής αγωγής της αλλοδαπής η δικηγόρος κ. Γιάννα Παναγοπούλου