Νέα φρίκη από τη δράση του serial killer -Έτσι μετέφερε τα θύματά του!

Ολοένα και περισσότερη φρίκη έρχεται στο φως μέσα από τη δράση του καθ’ ομολογίαν serial killer της Κύπρου.

Νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του ο 35χρονος, μετά τις δολοφονίες.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και όπως αναφέρει το sigmalive, προκύπτει ότι ο serial killer έδρασε με 3 διαφορετικούς τρόπους σε 4 ανευρεθέντα θύματα. Πιο συγκεκριμένα και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ τους όρκους του υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Νίκος Μεταξάς φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δύο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Απ’ αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι και τα ρούχα που δεν φορούσαν.

Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς όμως καλώδια στα άκρα.

Η τοξική Κόκκινη λίμνη που… σκέπασε τα εγκλήματα του serial killer -Γιατί την επέλεξε για να πετάξει τις βαλίτσες με τα πτώματα

Τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε είναι αυτό που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το θύμα έφερε ρούχα.

Η ταυτότητα αυτής της γυναίκας αναμένεται να έρθει στο φως μέσα και από τις εξειδικευμένες εξετάσεις παρουσία ανθρωπολόγων που θα διενεργηθούν αύριο, Τρίτη του Πάσχα.