Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ στη Βαυαρία: Οι «σκλάβες του σεξ» είχαν υπογράψει «συμβόλαια αυτοκτονίας»….

Έξι συνολικά τα θύματα, μέλη του «σεξουαλικού κύκλου», στον οποίο ήταν αφέντης ο Τόρστεν Βάις – Ο καθηγητής Λατινικών της Καρίνα, του νεαρότερου θύματος στο Πασάου, ήταν αυτός που την έφερε σε επαφή με τον 53χρονο

Οι τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν. Το νεαρότερο από τα πέντε θύματα που βρέθηκαν στο Πασάου της Βαυαρίας και ανήκαν σε μία ένωση ιπποτικών αγώνων, η 19χρονη Καρίνα, ήταν εξαρτημένη από την ομάδα που επιδιδόταν σε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Ο καθηγητής των Λατινικών που είχε στο σχολείο, ήταν το πρώτο θύμα του «σεξουαλικού κύκλου». Πριν από δύο χρόνια, ο Φιλίπ έκοψε το νήμα της ζωής του, αφήνοντας διαθήκη.

Ο 53χρονος Τόρστεν Βάις ήταν ο αφέντης της ομάδας γυναικών, μυημένων στον αποκρυφισμό. Αυτός έδινε τις εντολές στον σεξουαλικό κύκλο στον οποίο ανήκαν οι τέσσερις γυναίκες, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν στο Πασάου της Βαυαρίας.

Ο Τόρστεν, η 19χρονη Καρίνα και η 30χρονη Φαρίνα βρέθηκαν νεκροί το περασμένο Σάββατο σ’ έναν απόμερο ξενώνα στο Γκίφχορν της Κάτω Σαξονίας. Δύο ημέρες αργότερα εντοπίστηκαν στο Βίτινγκεν οι σοροί άλλων δύο γυναικών: της Κέρστιν και της Γκέρτρουντ. Τα θύματα ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό, τα μεσαιωνικά όπλα και τις αναπαραστάσεις της εποχής, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Ο 53χρονος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός με βέλη από βαλλίστρα στο κεφάλι και το σώμα το περασμένο Σάββατο, ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων με το όνομα «Milites Conductius», όπου πωλούνταν μεσαιωνικά ξιφίδια και σπαθιά.

«Ο Τόρστεν γνώρισε για πρώτη φορά την Καρίνα μέσω του καθηγητή Λατινικών… Ακόμα κι όταν είχε 40 πυρετό, η Καρίνα δεν έχανε τις κρυφές συναντήσεις με τα μέλη της ομάδας. Σε ηλικία 30 ετών, ο Φιλίπ έβαλε τέλος στη ζωή του. Δύο χρόνια αργότερα, έπραξαν το ίδιο και υπόλοιπα πέντε μέλη της ομάδας. Μόνο ένα πράγμα είχε σημασία για την Καρίνα: η ομάδα. Ακόμη κι όταν ήταν άρρωστη με 40 πυρετό. Στο σχολείο δεν πήγαινε, αλλά στην ομάδα δεν μπορούσε να μην πάει. Είχε εθιστεί» υποστηρίζει η μητέρα της στο γερμανικό δίκτυο «RTL».