Νέο ανατριχιαστικό βίντεο: Κατέγραφε χωρίς να το ξέρει τον θάνατο του εικονολήπτη – Η στιγμή που η σαΐτα χτυπά τον Κ. Θεοδωρακάκη

Σοκ έχει προκαλέσει ο θανάσιμος τραυματισμός του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη κατά την καταγραφή του επικίνδυνου -όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος- εθίμου του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα.

Ο ίδιος ο Κώστας Θεοδωρακάκης κατέγραψε το θάνατό του καθώς με την κάμερά του βιντεοσκόπησε την πορεία της σαΐτας που του στέρησε τη ζωή.

Μάλιστα live είδε το θάνατό του και η σύζυγός του η οποία συγκλονισμένη στη συνέχεια περιέγραψε όσα φρικτά συνέβησαν αλλά και όπως το έζησε η ίδια, αφού ουσιαστικά κατάλαβε, παρακολουθώντας τη live μετάδοση, ότι κάτι συνέβη. «Προσευχόταν μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό…», λέει.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο βίντεο με την καταγραφή της πορείας της θανάσιμης σαΐτας αλλά και του χτυπήματος του Κώστα Θεοδωρακάκη.

Στο φως ήρθε και ένα ακόμη βίντεο, το οποίο ελήφθη από μια γυναίκα που βρισκόταν λίγο μόνο μέτρα πίσω από τον 53χρονο πατέρα. Στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, βλέπουμε τον Κώστα Θεοδωρακάκη να στέκεται με την κάμερα στα χέρια και να τραβάει τον σαϊτοπόλεμο.

Ξαφνικά, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει κανείς, η σαϊτα που έχει φύγει σαν ρουκέτα τον βρίσκει στο κεφάλι και σωριάζεται αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Στο σημείο επικρατεί πανδαιμόνιο αλλά δυστυχώς είναι πολύ αργά για τον 53χρονο.

https://www.youtube.com/watch?v=JaCVM_wClO4