Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πήρε θέση για τον πόλεμο με εξώδικα ανάμεσα στις δύο κόρες του Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου! “Δεν υπάρχουν χρυσές λίρες”

Πώς έχουν τα πράγματα κατά την άλλη πλευρά, αυτή της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου, στην αντιπαράθεσή της με την αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου, εξέθεσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο κ. Λυκουρέζος μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και απάντησε στα λεγόμενα της εξαδέλφης των δύο κοριτσιών, η οποία μίλησε χθες στην ίδια εκπομπή υποστηρίζοντας ότι η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου πήρε όλα τα πράγματα της μητέρας της μετά το θάνατό της και το θέατρό της. Ανέφερε ακόμη ότι η συμπεριφορά τόσο του ποινικολόγου, όσο και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου απέναντι στην Μάρθα Κουτουμάνου έχει αλλάξει άρδην, μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη.

«Η συμπεριφορά μας προς τη Μάρθα, μετά τον θάνατο της Ζωής, δεν άλλαξε ποτέ. Τα πράγματα της Ζωής μοιράστηκαν ενώπιόν μου, ηρεμότατα και ωραιότατα. Η καθεμία επέλεξε τι ήθελε να πάρει… Η κυρία που μίλησε χθες στην εκπομπή σας είναι όντως συγγενικό πρόσωπο, αλλά δεν είχε ανάμειξη ποτέ στα οικογενειακά μας θέματα. Την Μάρθα και την κόρη της, τη Ζένια, τα μεγάλωσα σαν παιδιά μου, γιατί τα αγαπούσα και τα αγαπώ… Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη ήταν στόχος να πωληθεί ή να μισθωθεί. Θα έμενε λίγο καιρό η Μάρθα, αλλά εκείνη αποφάσισε να μείνει στο σπίτι. Επί δύο χρόνια ολόκληρα αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην Μαρία Ελένη, η οποία πήγε γι’ αυτό στο δικαστήριο… Δεν υπάρχουν χρυσές λίρες, όλα αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας… Η Μάθρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το θέατρο, η Μαρία Ελένη το παρακολουθούσε… Η Ζωή είχε ένα μικρό διαμέρισμα που ανήκει κι αυτό στα δύο κορίτσια. Η Μαρία Ελένη πήρε την πρωτοβουλία να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια, για να είναι στο κέντρο… Ελπίζω να επιτευχθεί ο στόχος που εξυπηρετεί και τις δύο χωρίς καθυστέρηση…», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λυκουρέζος.

Σε πόλεμο εξωδίκων οι κόρες του Λυκουρέζου
Να σημειωθεί ότι οι δύο αδελφές, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στα μαχαίρια και ανταλλάσσουν εξώδικα. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ζητά από την Μάρθα Κουτουμάνου αντίγραφο των κλειδιών του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη προκειμένου να το δείχνουν στους υποψήφιους αγοραστές, ενώ ακόμη ζητά ο σύντροφός της να βοηθήσει στο μοίρασμα του περιεχομένου τραπεζικής θυρίδας και να διευκολύνει στην πώληση του σπιτιού αναλαμβάνοντας να το δείξει σε ενδεχόμενους υποψήφιους αγοραστές.