Ο κακός χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ! “Ξύπνησε” και ο Κούλογλου!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί γιατί «ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κυρία Λοίζου» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχουν τέλος οι αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑγια τη φωτογραφία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Αυτή τη φορά είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ξανά υποψήφιος για την ευρωβουλή, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος αντέδρασε για τη φωτογραφία ζητώντας από τον πρώην υπουργό να παραιτηθεί.

«Ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του» είπε στο ραδιόφωνο News24/7 ο κ. Κούλογλου.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί γιατί «ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κυρία Λοίζου (σ.σ. υποχρεώθηκ σε παραίτηση μετά την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ ότι έπαιρνε για χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της)».

«Ο κ.Κουρουμπλής είναι και βουλευτής με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή, το κόμμα πάντως τον αποδοκίμασε» κατέληξε ο κ. Κούλογλου την αναφορά του για το θέμα.

Η δήλωση Κούλογλου έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δήλωσητου Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος όταν του επισημάνθηκε ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με νόημα «το θέμα αυτό είναι για τον κ. Κουρουμπλή γιατί είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις Σκουρλέτη για την επίμαχη φωτογραφία ότι «ελπίζω ακόμα και τώρα να ήταν μια αστοχία της στιγμής» και του Γιάννη Μουζάλα ότι η συνάντηση με τον κ. Αμβρόσιο «είναι απαράδεκτη και συνάντηση προσβολής προς τον δημοκρατικό κόσμο».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ έχει σχολιάσει ότι «μπορεί και να ήταν λάθος» η συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων.