Ο λαός δεν ξεχνά την ανικανότητα και τους ΝΕΚΡΟΥΣ! Συντριβή XΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ της Ρένας Δούρου στις περιφερειακές εκλογές…

Συντριβή χωρίς προηγούμενο για τη Ρένα Δούρου η οποία υφίσταται δεινή ήττα από τον Γιώργο Πατούλη. Με την ενσωμάτωση περίπου στο μισό των ψηφοφόρων ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας παίρνει ποσοστό πάνω από 65% με αποτέλεσμα η νυν περιφερειάρχης να περιορίζεται στο 34%.

Η Ρένα Δούρου πλήρωσε τα τραγικά λάθη διαχείρισης της μείζονος κρίσης στο Μάτι αλλά και στη Μάνδρα. Πλήρωσε τη διαχειριστική ανεπάρκεια των υπηρεσιών της εκείνες τις ημέρες που πέθαιναν άνθρωποι.

Αλλά πλήρωσε και την αλαζονεία που επέδειξε μετέπειτα. Την προσπάθειά της να ρίξει αλλού τις ευθύνες, τον αγώνα που έκανε για να μας πείσει ότι φταίνε όλοι οι άλλοι, το παλιό πολιτικό σύστημα, τα αυθαίρετα, αυτοί που μας χρεοκόπησαν.

Πλήρωσε μια άθλια προεκλογική εκστρατεία που δεν απαντούσε σε ένα καίριο ερώτημα: «Τι έκανες Ρένα εκείνη την ημέρα της τραγωδίας στο Μάτι;»

Με άθλια προεκλογικά σποτ που περισσότερο προκαλούσαν παρά έδιναν ένα πολιτικό στίγμα, η νυν περιφερειάρχης υπέγραψε το πολιτικό της τέλος όταν δεν κατάφερε να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουν όλοι οι ηγέτες σε μεγάλες τραγωδίες: Δηλαδή να δώσει στον κόσμο ένα αίσθημα ασφάλειας, να του δείξει ότι είναι μαζί του στις καλές και στις καλές στιγμές.

Αλλά και να αποδείξει ότι η ελπίδα που γέννησε για μεγάλες αλλαγές πριν από μια πενταετία δεν ήταν λόγια του αέρα.

Η κ. Δούρου μένει ουσιαστικά με το 19% του πρώτου γύρου που θα πρέπει να το θεωρήσει… επιτυχία δεδομένης της ανεπάρκειας που επέδειξε και της διάψευσης των προσδοκιών που καλλιέργησε το 2014.

Ουσιαστικά γύρω στις 7 η κ. Δούρου με ανάρτησή της στο facebook παραδέχθηκε την ήττα της παρά το σήμα της νίκης που έβαλε.

Οι ψηφοφόροι της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας ενδεχομένως να μην ήθελαν να ψηφίσουν τον κ. Πατούλη. Καταψήφισαν, όμως, την κ. Δούρου η οποία όχι μόνο δεν ανέλαβε ουσιαστικά τις ευθύνες της για τη Μάνδρα και το Μάτι, όχι μόνο δεν ζήτησε πραγματική συγγνώμη, αλλά επέλεξε να ξαναδιεκδικήσει την περιφέρεια.

Τώρα επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ με άγνωστο ρόλο καθώς θεωρείται δύσκολο να μπει στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές μετά το συντριπτικό σε βάρος της αποτέλεσμα.