Ο Ριχάρδος, η σχέση με την Πάρις και… ο μαύρος χρυσός

Λαμπερές εμφανίσεις στην τηλεόραση µε «βρώμικα» χρήματα από λαθρεμπόριο χρυσού φέρεται να έκανε ο 51χρονος «τηλεχρυσοχόος» Ριχάρδος, ο οποίος κατηγορείται ως αρχηγικό µέλος εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το ”ΕΘΝΟΣ”.
Στη δικογραφία της υπόθεσης που έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, ο γνωστός ενεχυροδανειστής περιγράφεται στα δικόγραφα ως άριστος γνώστης του marketing, µε χρηματοδότηση από τα ταμεία του κυκλώματος, ο οποίος προέβαινε σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «διαφημιζόταν σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης καθώς και σε εκπομπές τις οποίες απαιτούσε». «Μέσω των τηλεοπτικών δεκτών έμπαινε και στο τελευταίο ελληνικό σπίτι. Είχε σκοπό να επεκταθεί στο Λας Βέγκας… Για να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο το προφίλ του ως υγιούς επιχειρηματία, προέβαινε σε αγαθοεργίες, φροντίζοντας αυτές να λάβουν δηµοσιότητα.
Ενδεικτικά αναφέρεται η επίσκεψή του στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018 και η αγορά κοσμημάτων από την Πάρις Χίλτον για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Διήγε πολυτελή βίο, έχοντας βίλα µε πισίνα στην Ανάβυσσο, θαλαμηγό, πολυτελή αυτοκίνητα και έντονη νυχτερινή ζωή» αναφέρεται στη δικογραφία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Press-Gr.com