Όταν τον προειδοποίησαν οι ψαράδες τον Ιούλιο, ο πρωθυπουργός ήταν «πέρα βρέχει». Tελικά το έργο το πήρε η θάλασσα

Κυριάκος Μητσοτάκης / Τώρα που το έργο το πήρε η θάλασσα έχει κι ένα στοίχημα να πληρώσει

Να λοιπόν που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποδειχθεί ότι οι ψαράδες από τη Μαραθόπολη που ειρωνευόταν τον Ιούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν δίκιο όταν τον προειδοποιούσαν ότι «το έργο που κάνετε στο λιμάνι του Μαράθου θα το πάρει η θάλασσα».

«Το έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος» είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος των ψαράδων και συνέχισε «πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα. Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος των ψαράδων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε είχε πει χαμογελώντας μαζί με τους παρατρεχάμενούς του ότι λεφτά άλλα δεν υπάρχουν για να εισπράξει την ατάκα του εκπροσώπου των αλιέων «τότε, πάει το έργο».

Τότε ο πρωθυπουργός για να βγει από τη δύσκολη θέση είχε πει στον ψαρά ότι θα πάει τον Οκτώβριο και εάν δεν έχει πάρει το λιμάνι η θάλασσα τότε θα πρέπει να τον κεράσει μια μπύρα.

Από την σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων ημερών που έπληξε την περιοχή το έργο το κατάπιε η θάλασσα και οι δρόμοι καλύφθηκαν από τη στάθμη της.

Λιμάνι Μαράθου
gargalianoionline.gr

Οι εικόνες και τα βίντεο από το gargalianoionline.gr από την καταστροφή που υπέστη το λιμάνι του Μαράθου εκτός του ότι δικαιώνει τους ψαράδες, εκθέτει για ακόμα μία φορά τον πρωθυπουργό ο οποίος «χρωστάει» το λιγότερο μία μπύρα.

 

Πηγή: avgi.gr