Παπακώστα για τον Τσίπρα στο κότερο: «Ολοι οι πολιτικοί πρέπει να δηλώνουν πού πάνε διακοπές»

Ηξεις αφίξεις ήταν η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, όταν στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, της ζητήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο της οικογένειας Παναγοπούλου.

Από την μία δήλωσε οτι «όλοι οι πολιτικοί πρέπει να δηλώνουμε πού θα πάμε διακοπές»- αφήνοντας αιχμές για το ότι οι διακοπές του πρωθυπουργού στο εφοπλιστικό σκάφος κρατήθηκαν μυστικές- αλλά από την άλλη πρόσθεσε ότι «όλοι οι πρωθυπουργοί έχουν περάσει από σκάφη». Η κ. Παπακώστα πάντως δεν σχολίασε την αντίφαση της αριστερής ρητορικής του Αλέξη Τσίπρα και τους μύδρους που εξαπολύει εναντίον των ελίτ και της πλουτοκρατίας με την παρουσία του στο σκάφος.

Πώς η Παπακώστα δικαιολόγησε τον Τσίπρα
Η κ. Παπακώστα δικαιολόγησε τον Αλέξη Τσίπρα και την παρουσία του στο πολυτελές σκάφος όπου έκανε διακοπές, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, σημειώνοντας ότι «έχει ο καθένας δικαίωμα να έχει φίλους και έχουν δικαίωμα οι φίλοι του να τον φιλοξενούν». Πρόσθεσε όμως ότι «όλοι οι Πρωθυπουργοί έχουν περάσει από σκάφη» και συνέχισε λέγοντας ότι «αν δεν διακατεχόμαστε από Ευρωπαϊκό Επαρχιωτισμό, όλοι οι πολιτικοί θα πρέπει να δηλώνουμε που θα πάμε διακοπές».

«Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης γιατί…»
Αναφερόμενη στην πρόταση μομφής την οποία κατέθεσε η ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη, με αφορμή την επίθεση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η οποία και μετατράπηκε σε ψήφο εμπιστοσύνης από την Κυβέρνηση, η Υφυπουργός τόνισε πως για εκείνη η ψήφος εμπιστοσύνης αφορά την κοινωνική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα στηρίξω την κυβέρνηση στην κοινωνική ατζέντα» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σημειώνοντας οτι συνεργάζεται με τον Πολάκη έτσι, όπως συνεργάστηκε και με το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η Υφυπουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως στην πολιτική ο καθένας έχει το δικό του ήθος και ύφος, και αυτό τον χαρακτηρίζει, ενώ δεν σχολίασε τις διαρροές που είχαν κυκλοφορήσει ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής.